Waarom Amazing?

Wilt u een speciaal moment in uw leven bezegelen met een unieke reis? Een speciale verjaardag misschien? Een verloving? Uw huwelijksreis? Of bent u gewoon apetrots op uw (klein)kinderen en wilt u dat samen met hen vieren?

Maar u vindt nauwelijks uw weg in het overaanbod op het internet tussen overprezen hotels. U verliest uren van uw vrije tijd en nog bent u niet zeker van uw stuk. Eenmaal ter plaatse gaat uw vakantie gepaard met stress en onzekerheid of alles wel zal verlopen zoals u het in uw droomreis voor ogen had. U kan uw reisgezellen toch niet teleurstellen?

 

Memories for life

Koester uw kostbare vakantiemomenten en vertrouw de realisatie van uw droomreis toe aan Amazing Destinations zodat  u zorgeloos kan genieten. Wij maken werk van het totaalplaatje, een unieke ervaring van start tot finish. Laat u en uw reisgezellen verrassen met onvergetelijke momenten zoals een romantisch diner op het strand en een avontuurlijke rafting.

Beleef unieke ervaringen met insider tips van onze lokale contacten. Kies voor een hotel dat door één van onze experts persoonlijk werd bezocht en goedgekeurd en waar u garantie heeft op de beste kwaliteit. Wij realiseren graag uw memories for life

 

Boetiekstijl

Authentiek, persoonlijk en kleinschalig. Ver weg van de gebaande paden van massatoerisme.

Of het nu gaat om een charmante reis in de verborgen parels van Europa, een luxueuze safari in de uitgestrekte vlakten van Afrika of een culturele ontdekking in Azië, telkens gaan wij op zoek naar de meest unieke memories for life, altijd met respect voor de lokale cultuur en ecosystemen.

 

Volledig op maat

Met eigen wagen of een privé begeleide reis? Graag wat extra beenruimte tijdens uw vlucht? Visumregelingen? Had u graag reeds een tafeltje gereserveerd in dat ene restaurant?

Amazing Destinations zorgt voor alles en regelt elk detail zodat u enkel nog uw koffers dient te pakken. Bovendien krijgt u van ons een mooie reisgids zodat u alvast even kan wegdromen.

 

 

Team van experts

Hat Amazing Destinations team beschikt over jarenlange ervaring.  We werken snel en rechtstreeks met onze agenten in het buitenland, zodat we u de meest uitgebreide informatie kunnen verschaffen. We verwelkomen u graag in een van onze kantoren voor een uitgebreide brainstorming over uw volgende droomreis!