Alternate Text
Inge, onze Zuid-Afrika-expert, helpt je graag verder.

Drakensberg

Aan de grens met Lesotho, is de grootste bergwildernis van Zuid-Afrika vooral een groot nationaal park, officieel bekend als het Ukhahlamba Drakensberg Park.

Bekijk hoogtepunt

Durban

Tot in de jaren 1970, was Durban – de op twee na grootste stad van Zuid-Afrika en de grootste haven van het continent – typisch kustrecreatiegebied van blank Zuid-Afrika.

Bekijk hoogtepunt

Hluhluwe-iMfolozi Park

Hluhluwe-iMfolozi Park is een van de meest bekende, meest aansprekende parken in Zuid-Afrika.

Bekijk hoogtepunt

Kaapstad

Als u slechts een plaats in Zuid-Afrika bezoekt, zorg dan dat het Kaapstad is. Ontdek het schilderachtig decor, de Tafelberg, plantsoenen, wildernis, bossen, wandelroutes, wijngaarden en felbegeerde woonwijken.

Bekijk hoogtepunt

Kruger Nationaal Park

Kruger Nationaal Park is misschien wel het embleem van het Zuid-Afikraans toerisme, de plaats die het beste levert wat de meeste bezoekers in Afrika willen zien.

Bekijk hoogtepunt

Madikwe Game Reserve

Madikwe is een van de grootste game reserves in Zuid-Afrika waar, naast vele andere diersoorten, ook de Big Five te vinden is.

Bekijk hoogtepunt

Overberg en de Walvissenkust

Ten oosten van de Wijnlanden ligt een vaag omschreven regio, bekend als Overberg. De grootste trekpleister van het gebied is de Walvissenkust.

Bekijk hoogtepunt

Route 62 en Tuinroute naar Kleine Karoo

Een van de meest lonende reizen in de West-Kaap is de bergroute van Kaapstad naar Port Elizabeth, grotendeels langs Route 62. De Tuinroute heeft een legendarische status als Zuid-Afrika's paradijs.

Bekijk hoogtepunt

Sabi Sands Game Reserve

Sabi Sands Game Reserve is het meest bekende en exclusieve privéreservaat van Zuid-Afrika.

Bekijk hoogtepunt

Swaziland

Swaziland is misschien wel een van de kleinste landen op het continent en een van de overgebleven monarchieën van Afrika.

Bekijk hoogtepunt