Inge

“Na mijn studies aan de UGent, besliste ik mijn hart te volgen en ruilde ik de juridische wereld voor toerisme. Na jaren ervaring bij grote reisorganisaties nam ik met mijn man, Peter Cattrysse, de familiezaak over. Mijn manier van reizen? Liefst traag, ik heb geen behoefte aan valiezenkoers, ik ontdek graag deeltjes in Azië, ik hou van de stilte in het diepe Afrika, ik hou van heerlijke terrasjes, bistro’s, restaurantjes en parels van boetiekhotels.”
 
Waarom werken bij Amazing Destinations de geknipte job voor haar is?
Mijn passie delen met al even gepassioneerde klanten. Heerlijk toch!
 
Wat Inge doet als ze niet de wereld aan het afreizen is?
Reisplannen smeden voor onze klanten en alweer nieuwe voor mezelf. Genieten van mijn gezin, familie, vrienden en mijn huis.
 
Hoe haar ultieme droomreis eruit ziet?
Mijn ultieme reis is een prachtige mix van avontuur en genieten, een stukje zen en eco maar ook luxe en genieten. Ik volg graag het ritme van de kippen; het licht boven de canyons, steppes, duinen is dan extra mooi. En als ik extra lui ben, laat ik me verwennen tijdens een luxe cruise; mijn favorieten blijven Seabourn, Silversea en Hapag Lloyd. En mijn droomreis is pas af als ik “mijn ganse huishouden” meeheb.
 
Waar Inge helemaal wild van wordt?
Reizen, wining & dining (anywhere :-)) , super goed boek, crosstrainen met een “Bose” op mijn oren, een geel balletje op het tennisveld volgen tot ik vuurrode kaken heb, snorrende poezen.
               
Waar ze grijze haren van krijgt?
Spinnen, massa events, kuisen.

Peter

"Als kind van ouders met een eigen reiskantoor, kan ik zeggen dat ik geboren en getogen ben in de sector. Mijn besluit stond dan ook vast: voor mijn 30e zou ik een jaar de wereld rondtrekken. Toen ik Inge leerde kennen, ook al gebeten door dezelfde microbe, werd dat plan omgezet in een schitterende huwelijksreis. Geen jaar, een beetje korter, maar super boeiend met een trekking door Australië, Indonesië, Thailand en Maleisië."
 
Waarom werken bij Amazing Destinations de geknipte job voor hem is?
De reismicrobe krijg je er bij mij niet meer uit maar ik ontferm me meer over de financiële zaken van Amazing Destinations. Ook toekomstgerichte commerciële acties neem ik voor mijn rekening.
 
Wat Peter doet als hij niet de wereld aan het afreizen is?
De Tijd lezen van A tot Z en sporten (tennissen, wandelen, zwemmen, duiken…).               

Hoe zijn ultieme droomreis eruit ziet?
Een ideale mix van avontuur en luxe spreekt me het meest aan. Een kick mag er gerust inzitten, een vliegsafari in Afrika, wilde rafting op de Zambezi of parapenten met de kids. Liefst ver weg van massatoerisme. Mijn verblijf met Inge op North Island (Seychellen) zal ik nooit vergeten:  een heerlijke eco strandvilla met private butler in Robinson Crusoe stijl… voor herhaling vatbaar!
 
Waar Peter helemaal wild van wordt?
Ik kick erop om na het werk met de auto langs Duitse snelwegen te “peren” richting Oostenrijk om na een korte nachtrust bij het ochtendzonnetje op de skipiste te staan. Ik hou van uitdagingen, van extreme bestemmingen zoals Antarctica en de Falklands. Hoe exclusiever, hoe beter.
               
Waar hij grijze haren van krijgt?
Files, files en nog eens files….

Karin

“De reismicrobe werd ook aan mij doorgegeven. Tijdens mijn opleiding als historicus aan de RUG organiseerde ik groepsreizen naar Italië, Rusland, Engeland… Het spreekt voor zich dat ik cultuur heel hoog in het vaandel draag, maar ook sportieve vakanties, gericht op natuur, wandelen en fietsen kunnen mij bekoren.
Mijn ervaring als begeleider van groepsreizen in Europa wil ik graag gebruiken om voor verenigingen aangepaste en originele programma´s samen te stellen en te begeleiden.”

 
Waarom werken bij Amazing Destinations de geknipte job voor haar is?
De geschiedenis in de praktijk brengen door te reizen, perfecte combinatie!
 
Wat Karin doet als ze niet de wereld aan het afreizen is?
Anderen overtuigen om ook te gaan reizen. Reizen maakt je rijk!
 
Hoe haar ultieme droomreis eruit ziet?
Een combinatie van cultuur, lekker eten en een prachtige natuur

Waar Karin helemaal wild van wordt?
Trekkings in de bergen met de hele familie
 
Waar ze grijze haren van krijgt?
Mensen die zich bezighouden met dingen waar ze toch niets aan kunnen veranderen EN examens corrigeren.

Katrien

“Ik maak al meer dan 29 jaar deel uit van de wondere wereld van het toerisme. Ik trek graag de volle natuur in en als fervente dierenliefhebber behoren Canada en Afrika tot mijn topfavorieten. Mijn mooiste reiservaringen mocht ik beleven in Zuid-Afrika, Myanmar, Borneo en West-Canada.  Binnen Europa ben ik weg van Italië en Mallorca. Voor een citytrip naar New York, Londen of Stockholm, maak ik graag mijn koffers. In de laatste jaren heb ik me verder gespecialiseerd in à-la-cartereizen naar Canada en de VS.”
 
Waarom werken bij Amazing Destinations de geknipte job voor haar is?
Omdat ik dit al 31 jaar doe - alsof elke reis voor mezelf is – veel variatie en animo :-) - interesse in andere culturen en wereldwijd contacten leggen
 
Wat Katrien doet als ze niet de wereld aan het afreizen is?
Werken om te kunnen reizen - en thuis de was en de plas doen en als er dan nog tijd is, in mijn hofje wroeten (daardoor groene vingers) en de natuur intrekken – en culinaire ontdekkingen doen (met een lekker glaasje erbij)
 
Hoe haar ultieme droomreis eruit ziet?
Eens een half jaar uittrekken voor te reizen en we zien wel waar we uit komen.  Veel natuur en beestjes en niet té warm … IJsland? Patagonië? Oh en on the Bucket list: Het Noorderlicht zien!
 
Waar Katrien helemaal wild van wordt?
Een culinaire uitspatting, een onverwacht onderonsje met vrienden, een zonsopgang op een desolate plaats, een zonnig terrasje in de sneeuw in de Alpen, een ballonvaart boven de Alpen, een apérootje na een zware inspanning,…
 
Waar ze grijze haren van krijgt?
Van negativiteit, hypocrisie en gierige mensen – van iets zelf niet onder controle te hebben

Kristien

“Meer dan vijftien jaar geleden vervoegde ik het team in Hamme, na jarenlange ervaring als purser bij onder andere Air Belgium en Sabena. Ik richt me vooral op de zware à la carte dossiers. Ik bouw ook graag verder aan "Amazing Honeymoon", met extra romantische accenten voor huwelijkskoppels. Tanzania en Bali zijn geliefde huwelijksreisbestemmingen die voor mij weinig geheimen kennen.”
 
Waarom werken bij Amazing Destinations de geknipte job voor haar is?
Als het reisvirus toeslaat, bestaat daar geen medicijn voor.
 
Wat Kristien doet als ze niet de wereld aan het afreizen is?
Op stap met vriendinnen, stand up comedy, shop till you drop, een goed boek lezen.
 
Hoe haar ultieme droomreis eruit ziet?
Een sabbatical nemen en op wereldreis gaan.
 
Waar Kristien helemaal wild van wordt?
Een historische site om 7 uur ’s morgens voor mij alleen.
 
Waar ze grijze haren van krijgt?             
Zand in mijn schoenen, druiven met pitjes en fietsers die plots oversteken.

Nanou

“Reizen heb ik meegekregen als kind en hierin heb ik mijn weg verder gezet. Sinds 25 jaar heb ik de mogelijkheid gekregen om bij verschillende kwalitatief hoogstaande organisaties te kunnen werken en veel te mogen reizen. Mijn grote liefde gaat uit naar Azië. India, Vietnam, Bali, China en Japan hebben mij telkens overweldigd.
Dit kunnen delen met u, reizen creëren op maat, blijven zoeken naar de mooiste plekjes en charmantste hotelletjes, dat is mijn passie. En wat is er nu fijner dan van je passie je job te kunnen maken?”
 
Waarom werken bij Amazing Destinations de geknipte job voor haar is?
Omdat kwaliteit toch altijd leuker te verkopen is dan kwantiteit
 
Wat Nanou doet als ze niet de wereld aan het afreizen is?
Mijn vriendinnekes graag zien
 
Hoe haar ultieme droomreis eruit ziet?
Gewoon vertrekken en niet weten wanneer ik thuis kom
 
Waar Nanou helemaal wild van wordt?
Intelligente single mannen :-)
 
Waar ze grijze haren van krijgt?
Mensen die niet kunnen beslissen

Stefanie

“In 2011 stuurde ik af aan de Universiteit van Gent als economist. Na een lange zoektocht en diverse jobs besloot ik toch mijn passie te volgen en de reisindustrie binnen te wandelen. Ik heb reeds meerdere grote reizen achter de rug naar uiteenlopende bestemmingen. Mijn absolute favorieten zijn Marokko, Guatemala en West-USA.Telkens sta ik versteld van de verscheidenheid aan cultuur en natuur die onze planeet te bieden heeft en krijg ik zin om nog meer te ontdekken. Bij Amazing Destinations ben ik verantwoordelijk voor het commerciële luik en ben ik constant op zoek naar nieuwe bestemmingen of ideeën voor onze klanten. Hou onze website en nieuwsbrief alvast in de gaten!”
 
Waarom werken bij Amazing Destinations de geknipte job voor haar is?
Constant in je hoofd de hele wereld afreizen en klanten hier effectief naar toe sturen, wat wil een mens nog meer?
 
Wat Stefanie doet als ze niet de wereld aan het afreizen is?
Achter mijn potten en pannen kruipen, trainen voor één of andere loopwedstrijd, een glazeke wijn drinken met vrienden of … een volgende reis plannen?
 
Hoe haar ultieme droomreis eruit ziet?
In mijn ultieme reis moet liefst een hoge berg zitten die ik kan beklimmen, nadien een wit strand waar ik tot rust kan komen en oh ja, tussendoor veel locals zodat ik het land ‘echt’ kan leren kennen.
 
Waar Stefanie helemaal wild van wordt?
Reizen (say what?), droge humor en lekker eten
 
Waar ze grijze haren van krijgt?
Files, discussies die nergens tot leiden en reality-tv

Jantien

“Naast mijn passie voor de luchtvaart kwam al snel de liefde voor het reizen en het verkennen van de wereld. Met veel plezier help ik puzzelen om een rondreis volledig uit te stippelen. Wanneer ik zelf kan reizen kies ik graag voor een leuke combinatie natuur en cultuur en voor een citytrip ben ik altijd te vinden. West-USA, Cambodja, Mexico, Madrid … bestemmingen waar ik met plezier zou terugkeren.”
 
Waarom werken bij Amazing Destinations de geknipte job voor haar is?
Mensen gelukkig maken met een rondreis, strandvakantie of citytrip. Het is en blijft ‘de mooiste tijd van het jaar’.
 
Wat Jantien doet als ze niet de wereld aan het afreizen is?
Als er naast het huishouden en de kindjes nog wat tijd overblijft neem ik er graag even een boekje bij of een leuke serie op TV.
 
Hoe haar ultieme droomreis eruit ziet?
Met de kinderen een jaar uittrekken om de wereld te verkennen en hen vanalles bij te leren… lijkt dat geen leuke droom?
 
Waar Jantien helemaal wild van wordt?
Avondjes met vrienden om bij te praten, gezellig tafelen, ooh en zelf ook nog wat reizen!
 
Waar ze grijze haren van krijgt?
Ouderdom, en serieuze cliffhangers bij een goede serie!

Ans

"Na het afronden van mijn Master Oosterse talen en culturen - Chinees, was het voor mij een logische keuze om mij naar Azië te begeven. Tijdens mijn verblijf daar werd mijn interesse in reizen en andere (eet)culturen, tradities en gewoontes nog meer aangewakkerd. Vietnam, Cambodia, Thailand, Myanmar, China, Hong Kong en Taiwan waren één voor één fantastische bestemmingen. Eén van de hoogtepunten van mijn reis doorheen Azië was een meerdaagse trekking door de prachtige natuur van Myanmar met overnachting in een bergdorpje bij een lokale stam onder een schitterende sterrenhemel."
 
Waarom werken bij Amazing Destinations de geknipte job voor haar is?
Zelf ben ik verzot op (avontuurlijk) reizen en deel ik met plezier mijn reiservaringen met iedereen die het horen wil.  Elke dag reizen samenstellen en mijn passie op professioneel vlak uitvoeren is werkelijk ‘Amazing’!

Wat Ans doet als ze niet de wereld aan het afreizen is?
Culinaire ontdekkingen, koken, sociaal leven onderhouden (op het gemak eentje gaan drinken).
 
Hoe haar ultieme droomreis eruit ziet?
Duiken, snorkelen, verlaten bountystranden, trekking door de bergen, lokale specialiteiten kunnen proeven, roadtrip met de vriendinnen, GENIETEN!

Waar Ans helemaal wild van wordt?
Lekker eten, reizen en een mooie zonsopgang en -ondergang.
 
Waar ze grijze haren van krijgt?
Afwassen en de wekker.

Carmen

“Toegepaste Taalkunde, Journalistiek en Event, mijn diploma’s waren niet direct een voorbode dat ik in de toeristische sector zou terechtkomen. Daar stak mijn rondreis door Thailand, Maleisië en Australië een stokje voor. Na mijn terugkeer wist ik het zeker: ik wil mijn passie voor reizen delen, elk uur van de dag, elke dag van de week!”
 
Waarom werken bij Amazing Destinations de geknipte job voor haar is?
Er is niets leuker dan er voor kunnen zorgen dat iemand de tijd van zijn leven heeft op reis, of dat nu in Italië of in Peru is.

Wat Carmen doet als ze niet de wereld aan het afreizen is?
Dan vind je haar waarschijnlijk terug in een concertzaal of op een festival, op café met een cola light of met mijn neus in een of ander reismagazine.

Hoe haar ultieme droomreis eruit ziet?
Een avontuurlijke bestemming – Zei er iemand bungeejumpen?! ­– dichtbij de natuur zijn, lekker eten en goed gezelschap, dat zijn de ingrediënten voor mijn perfecte reis. De vaak bewandelde paden laat ik voor wat ze zijn.
 
Waar Carmen helemaal wild van wordt?
Romantische films met een happy end & schrijven op mijn blog: wereldreizigerinwording.wordpress.com
 
Waar ze grijze haren van krijgt?
Gezaag en mensen zonder zin voor avontuur. You only live once!