Colca Lodge

Er is 1 reis beschikbaar waarbij u dit hotel kan boeken.

Voel de energie van een van de meest spectaculaire regio's in het zuiden van Peru: de Colca Vallei. Er is geschiedenis en het vriendelijke volk behoudt zijn tradities, legenden en geest. Op een hoogte van 3250 meter boven de zeespiegel en twee-en-een-half uur reizen van Arequipa, ligt het hotel aan de oevers van de Colca rivier. Het hotel is omgeven door honderden pre-Inca terrassen voor de landbouw, die zijn uitgeroepen tot Peruaans cultureel erfgoed, en gezegend zijn met ontspannende warmwaterbronnen, rijk aan lithium.

Dit is een plek met oude energie, in perfecte harmonie met de natuur en het uitgangspunt voor het verkennen van de vallei en een bezoek aan de Colca Canyon, een van ‘s werelds diepste ravijnen. Bij de Colca Lodge vindt u een andere dimensie van ontspanning in de eco-spa met stoombad, jacuzzi en massagesessies met lokale therapeuten. De spa werd ontworpen als eco-vriendelijk, en maakt gebruik van geothermische energie zonder de natuurlijke omgeving te vervuilen.

U zult de helende kracht van de hete baden in openlucht ervaren, elk met een andere temperatuur. Een bad nemen in het licht van de sterren is echt een magische ervaring. Samen met het gevoel van rust en harmonie door de ontspannende werking van het lithium, het landschap en het eindeloze ruisen van de rivier, wordt het een ervaring om nooit te vergeten.

  • Voel de energie van een van de meest spectaculaire regio's in het zuiden van Peru: de Colca Vallei.
  • Op een hoogte van 3250 meter boven de zeespiegel en twee-en-een-half uur reizen van Arequipa.
  • Het hotel is omgeven door honderden pre-Inca terrassen voor de landbouw, die zijn uitgeroepen tot Peruaans cultureel erfgoed.
  • Dit is een plek met oude energie, in perfecte harmonie met de natuur en het uitgangspunt voor het verkennen van de vallei en een bezoek aan de Colca Canyon.
  • Bij de Colca Lodge vindt u een andere dimensie van ontspanning in de eco-spa met stoombad, jacuzzi en massagesessies met lokale therapeuten.
  • De spa werd ontworpen als eco-vriendelijk, en maakt gebruik van geothermische energie zonder de natuurlijke omgeving te vervuilen.
  • U zult de helende kracht van de hete baden in openlucht ervaren, elk met een andere temperatuur.