Grand Velas Riviera Maya

Er zijn 2 reizen beschikbaar waarbij u dit hotel kan boeken.

Geopend in 2008 is het luxe All Inclusive Luxury Resort Grand Velas Riviera Maya een van de nieuwste resorts die Riviera Maya onderscheiden als een van de beste vakantiebestemmingen ter wereld. De unieke Mexicaanse gastvrijheid van wereldklasse die wordt aangeboden is "Beyond All Inclusive, Beyond All Compare", en het resort is trots op het enige gezinsvriendelijke all-inclusive resort in het Mexicaanse Caribische gebied dat bekroond is met Five Diamonds van de AAA.

Grand Velas ligt op meer dan 80 hectare beschermde mangroven, jungle en natuurlijke zoetwaterbronnen, plaatselijk bekend als cenotes. Het geniet van meer dan 1000 meter van ongerept wit zandstrand dat zorgvuldig onderhouden wordt. Diverse luxeaccommodaties omvatten de unieke exotische tuinsuites, suites met zeezicht rond het centrale zwembad en de oceaansuites voor gasten vanaf 12 jaar met privézwembad, met uitzicht op het azuurblauwe Mexicaanse Caribische gebied.

 Als enige resort in het gebied dat een culinaire reis biedt, overspannen de restaurants de hele wereld in acht plaatsen, waaronder het internationaal befaamde Cocina de Autor Signature restaurant. De resort Spa biedt gasten 75.000 vierkante meter aan ruimte, gewijd aan de balans van lichaam en ziel, met een revolutionaire hydrotherapie en avant-garde menu van behandelingen die geïnspireerd zijn op de oude helende praktijken van Mexico en verschillende culturen van de wereld.

 Persoonlijke butlerservice, een congrescentrum van wereldklasse, een moderne Kids Club en nog veel meer maken het Grand Velas Riviera Maya het ultieme resort voor toeristen en zakenreizigers. Dit luxeresort ligt op slechts 5 minuten van het centrum van Playa del Carmen en een korte 35 minuten rijden van de internationale luchthaven van Cancun.

 • Geopend in 2008 is het luxe All Inclusive Luxury Resort Grand Velas Riviera Maya een van de nieuwste resorts van Mexico.
 • Dit resort onderscheidt zich als een van de beste vakantiebestemmingen ter wereld.
 • De unieke Mexicaanse gastvrijheid van wereldklasse die wordt aangeboden is
 • Het resort is trots op het enige gezinsvriendelijke all-inclusive resort in het Mexicaanse Caribische gebied dat bekroond is met Five Diamonds van de AAA.
 • Grand Velas ligt op meer dan 80 hectare beschermde mangroven, jungle en natuurlijke zoetwaterbronnen, plaatselijk bekend als cenotes.
 • Het geniet van meer dan 1000 meter van ongerept wit zandstrand dat zorgvuldig onderhouden wordt.
 • Diverse luxeaccommodaties omvatten de unieke exotische tuinsuites, suites met zeezicht rond het centrale zwembad en de oceaansuites voor gasten vanaf 12 jaar met privézwembad.
 • Geniet van een uitzicht op het azuurblauwe Mexicaanse Caribische gebied.
 • Persoonlijke butlerservice, een congrescentrum van wereldklasse, een moderne Kids Club en nog veel meer maken het Grand Velas Riviera Maya het ultieme resort voor toeristen en zakenreizigers.
 • Dit luxeresort ligt op slechts 5 minuten van het centrum van Playa del Carmen en een korte 35 minuten rijden van de internationale luchthaven van Cancun.
 • Als enige resort in het gebied dat een culinaire reis biedt, overspannen de restaurants de hele wereld in acht plaatsen, waaronder het internationaal befaamde Cocina de Autor Signature restaurant.
 • Geniet van een geestrijk drankje in de sfeervolle bar.