Alternate Text
Stefanie, onze Guatemala-expert, helpt je graag verder.

Antigua

Gevuld met overblijfselen van zijn koloniaal verleden voert Antigua, een van de mooiste steden van Latijns-Amerika, u direct honderden jaren terug naar wanneer de Spanjaarden dit land regeerden.

Bekijk hoogtepunt

El Quiché

In het hart van de westelijke hooglanden, omvat het departement El Quiché het volledige scala van het Guatemalteekse landschap.

Bekijk hoogtepunt

Guatemala City

De grootste metropool van Midden-Amerika heeft wat u zou verwachten van een stedelijk gebied van 2,5 miljoen mensen – de beste selectie van hotels, restaurants, uitgaansgelegenheden en musea in het land.

Bekijk hoogtepunt

Lago de Atitlán

Er bestaat geen twijfel dat het Lago de Atitlan verbazingwekkend mooi is, en de meeste mensen zijn gefascineerd door de schilderachtige excessen van het meer.

Bekijk hoogtepunt

Quiriguá

Gelegen in een geïsoleerd gebied van regenwoud en omringd door een oceaan van bananenbomen, heeft de kleine archeologische site van Quiriguá een aantal van de mooiste houtsnijwerken van de hele Maya-wereld.

Bekijk hoogtepunt

Tikal

Torenhoog boven het regenwoud, is Tikal, 68km van Flores via een gladde asfaltweg, misschien wel de mooiste van alle Maya-sites.

Bekijk hoogtepunt

Volcán de Pacaya

Oplopend tot een hoogte van 2250 meter, spuwt deze vulkaan regelmatig wolken van steen en as in het meest spectaculaire geluid-en-licht extravaganza van het land.

Bekijk hoogtepunt

Yaxha

Over meerdere vierkante kilometers van een kalkstenen heuvelrug met uitzicht op Laguna Yaxha, is Yaxha een boeiende en lonende Maya-site om te bezoeken.

Bekijk hoogtepunt