Alternate Text
Nanou, onze Vietnam-expert, helpt je graag verder.

Ha Longbaai

Een bezoek aan het noorden is niet compleet zonder een trip naar Ha Longbaai, waar kalm water plaats maakt voor meer dan 3000 kalksteenkarsts en windgebeeldhouwde kalkstenen formaties die uit mistige lagunes uitspringen.

Bekijk hoogtepunt

Hanoi

Als fascinerende mix van oud en nieuw Vietnam met Chinese en Franse invloeden, is Hanoi snel aan het veranderen, maar onderhoudt het een sterk gevoel van identiteit.

Bekijk hoogtepunt

Ho Chi Minh City

Voorheen bekend als Saigon, is Ho Chi Minh City de grootste stad van Vietnam en de motor van de huidige opleving van het land.

Bekijk hoogtepunt

Hoi An

Van de lantaarn bezaaide straten van de oude stad tot de boeren die hun oogst op hun schouders dragen in evenwichtige manden, leggen de scènes van Hoi An vast, wat iedere reiziger zich voorstelt van Vietnam.

Bekijk hoogtepunt

Hue

Met zijn oude Citadel, mausolea, pagodes en paleizen, is Hue een toevluchtsoord voor geschiedenisliefhebbers.

Bekijk hoogtepunt

Mekong Delta

Ontelbare rivieren, kanalen, zijrivieren en beken die overlopen van vis, en de rijke alluviale bodem helpt een overvloed aan rijst, fruit en groenten te produceren.

Bekijk hoogtepunt

Nha Trang

Als thuisbasis van de beste stranden en duikplekken van Vietnam, is de kustplaats Nha Trang een magneet voor hen die op zoek zijn naar zon en onderwateravontuur.

Bekijk hoogtepunt

Sapa

Opgericht als een heuvelstation door de Fransen in 1922, is Sapa de enige plaats in het noordwesten van Vietnam waar het toerisme vooruit gaat.

Bekijk hoogtepunt