Hotel de Bangkok

Er is 1 reis beschikbaar waarbij u dit hotel kan boeken.

Hotel de Bangkok is het perfecte hotel om het centrum van Bangkok te beginnen verkennen.  Dit schattige hotel ligt in het hart van Bangkok in de Ratchaprarop straat, maar toch in een rustige wijk Pratunam – met zijn populaire winkelgalerij. Er is gratis WiFi beschikbaar. Hotel de Bangkok is een budgetvriendelijk boetiekhotel en gezellig stadshotel. Het unieke hedendaags Thaise design en een westerse sfeer zorgen voor een warme en vriendelijke sfeer in Hotel de Bangkok. Dit prachtige hotel in Bangkok is ook bijzonder gelegen op een van de beste locaties van Bangkok zodat u de belangrijkste attracties en bezienswaardigheden gemakkelijk kunt bereiken.

  • Hotel de Bangkok is het perfecte hotel om het centrum van Bangkok te beginnen verkennen.
  • Dit schattige hotel ligt in het hart van Bangkok in de Ratchaprarop straat, maar toch in een rustige wijk Pratunam – met zijn populaire winkelgalerij.
  • Hotel de Bangkok is een budgetvriendelijk boetiekhotel en gezellig stadshotel.
  • Het unieke hedendaags Thaise design en een westerse sfeer zorgen voor een warme en vriendelijke sfeer in Hotel de Bangkok.
  • Dit prachtige hotel in Bangkok is ook bijzonder gelegen op een van de beste locaties van Bangkok zodat u de belangrijkste attracties en bezienswaardigheden gemakkelijk kunt bereiken.