Centara Grand Beach Resort & Villas

Er is 1 reis beschikbaar waarbij u dit hotel kan boeken.

Een zeer indrukwekkend, uniek luxe resort dat aan een heerlijk privéstrand is gelegen. Het hotel is een prachtige combinatie van vele Thaise architectonische kenmerken gemixt met moderne, strakke lijnen. Een oase van luxe en rust daar het in een afgeschermde baai ligt, op tien minuten met een boot van het Ao Nang Beach. Werkelijk bijzonder voor een echte droomvakantie! Uw aankomst in het idyllische Centara Grand Beach Resort & Villas is per boot, ideaal voor het echte ‘bounty gevoel’. Vanaf het moment dat u arriveert zult u de unieke en luxueuze ambiance waarderen van dit hotel, dat zo uit een ansichtkaart lijkt te zijn weggelopen. Aan het strand kunt u heerlijk zonnebaden, een duik nemen of genieten van een boek. Of u neemt een verkwikkende dip in het beachfront zwembad waarbij u het idee heeft dat u in de mooie baai voor uw resort zelf zwemt!

Deluxe Garden View: Zeer ruime kamers met airco, telefoon, televisie, internettoegang, koffie- en theezetfaciliteiten, minibar en kluisje. Badkamer met bad/regendouche en föhn. Zithoek en balkon met zitje. Deluxe Ocean Facing: Zoals Deluxe Garden View, hoger en zeezicht.

  • Een zeer indrukwekkend, uniek luxe resort dat aan een heerlijk privéstrand is gelegen.
  • Zeer ruime kamers met airco, telefoon, televisie, internettoegang, koffie- en theezetfaciliteiten, minibar en kluisje. Badkamer met bad/regendouche en föhn. Zithoek en balkon met zitje.
  • Zoals Deluxe Garden View, hoger en zeezicht.
  • Het hotel is een prachtige combinatie van vele Thaise architectonische kenmerken gemixt met moderne, strakke lijnen.
  • Een oase van luxe en rust in een afgeschermde baai.
  • Op tien minuten met een boot van het Ao Nang Beach.
  • Vanaf het moment dat u arriveert zult u de unieke en luxueuze ambiance waarderen van dit hotel, dat zo uit een ansichtkaart lijkt te zijn weggelopen.
  • Aan het strand kunt u heerlijk zonnebaden, een duik nemen of genieten van een boek.