Maak een onvergetelijke rondreis door de Verenigde Staten. U rijdt met uw eigen wagen door Arizona, Utah, California en Nevada. Deze fascinerende rondreis brengt u van de wonderbaarlijke natuur zoals de Grand Canyon naar de minder bekende natuurfenomenen zoals Arches National Park. U rijdt door het land van cowboys en indianen en belandt uiteindelijk in het moderne Hollywood. Een prachtige combinatie van eeuwenoude indianencultuur en fenomenale natuur.

Prijsschema

De prijs op de website geldt als indicatie. De finale prijs van uw reis op maat is afhankelijk van de gekozen reisperiode, hotels en wisselkoersen.

Reisoverzicht

Duur

20 dagen

Vanaf

€ 2.293,00 p.p.

Waarom amazing?

 • Natuurhoogtepunten van de USA
 • Volledige vrijheid met uw privéwagen
 • Kleinschalige accommodatie in Amerikaanse sfeer
 • Perfecte afwisseling natuurparken en bruisende steden

Inbegrepen

Overnachtingen in vermelde of gelijkaardige hotels
Vermelde transfers en bezoeken op basis van private dienst
Huurwagen: SUV Midsize Ford Escape of equivalent met GPS voor de volledige reis
Bezoeken met entreegelden

Niet inbegrepen

Internationale en binnenlandse vluchten
Lokale taksen
Persoonlijke uitgaven en fooien
Reis- en annuleringverzekering

Onze aanpak

1
Over uw droomreis per mail, telefonisch of op kantoor te Gent of Hamme.
2
Wij maken een gedetailleerde offerte op binnen het door u opgestelde budget.
3
Nadat u de offerte doorgenomen heeft, contacteren we u even voor feedback. We zorgen voor de nodige finetuning tot uw droomreis.
4
Amazing Destinations regels alles van A tot Z. Een tweetal weken voor afreis ontvangt u van ons alle reisdocumenten zodat u enkel nog uw valies hoeft te pakken.
Alternate Text
Contacteer Katrien, onze reisexperte

Uw gegevens

Uw offerteaanvraag is verstuurd. Wij antwoorden zo spoedig mogelijk.
{{extension.name}}tussen en dagen

Vluchtinfo: vluchtprijzen zijn afhankelijk van dag tot dag. We zoeken graag voor u de voordeligste tarieven. Voor een vlucht binnen Europa moet u rekenen op € 200 à € 500 per persoon. Buiten Europa rekent u best tussen € 800 en € 1200 per persoon.

Voornaam is een verplicht veld. Naam is een verplicht veld. U dient een geldig telefoonnummer op te geven. Telefoonnummer is een verplicht veld. U dient een geldig e-mailadres op te geven. E-mail is een verplicht veld.
 • Natuurhoogtepunten van de USA
 • Volledige vrijheid met uw privéwagen
 • Kleinschalige accommodatie in Amerikaanse sfeer
 • Perfecte afwisseling natuurparken en bruisende steden
Overnachtingen in vermelde of gelijkaardige hotels
Vermelde transfers en bezoeken op basis van private dienst
Huurwagen: SUV Midsize Ford Escape of equivalent met GPS voor de volledige reis
Bezoeken met entreegelden
Internationale en binnenlandse vluchten
Lokale taksen
Persoonlijke uitgaven en fooien
Reis- en annuleringverzekering

Dagschema van deze reis

aankomst in San Francisco

Dag 1

U neemt de vlucht naar Atlanta, waar u uw aansluitende vlucht neemt naar San Francisco, California. Bij aankomst gaat u op eigen gelegenheid met een taxi naar uw hotel.

Je verblijft in Metropolis

the Golden Gate City

the Golden Gate City

Dag 2

Vrije dag voor een uitgebreid bezoek aan San Francisco. De 'Golden Gate City' is een fascinerende stad met een multicultureel karakter. San Francisco wordt door velen gezien als de mooiste stad van Amerika. Bij de haven wordt het geluid van de meeuwen overstemd door misthoorns en cable cars. U maakt een stadsrondrit met onder andere een bezoek aan de unieke Fisherman’s Wharf, de Golden Gate Bridge en Alcatraz, de gevangenis met het mooiste uitzicht ter wereld. Maak ook een excursie buiten de stad naar Muir Woods, Napa Valley of Monterey.

Hoogtepunt van vandaag: San Francisco

Yosemite National Park

Yosemite National Park

Dag 3

’s Morgens haalt u uw huurwagen af in San Francisco Downtown. U verlaat de stad richting Yosemite National Park. Dit park staat bekend om zijn hoge watervallen, mammoetbomen, alpenweiden en wilde rivieren. De indrukwekkende schoonheid van Yosemite zal u versteld doen staan. U vindt er prachtige watervallen, gletsjers en meren in een bosrijke omgeving. Verspreid over het park liggen diverse wandelpaden.

Je verblijft in Cedar Lodge

Hoogtepunt van vandaag: Yosemite National Park

vrije dag in Yosemite National Park

vrije dag in Yosemite National Park

Dag 4

U geniet van een volledige vrije dag om het Nationale Park te ontdekken.

Death Valley

Death Valley

Dag 5

U rijdt het Yosemite National Park door, via de Tioga Pass en Mammoth Lakes, naar Death Valley. Dit nationale park in het zuidoosten van Californië doet zijn naam alle eer aan: het is het laagst gelegen, heetste en droogste gebied van Amerika. In de zomermaanden worden regelmatig temperaturen van 49ºC gemeten: een plek waar je niet veel leven zult aantreffen. Althans, dat zou je denken... Kleurrijke rotspartijen worden afgewisseld door enkele afgelegen groene oases, terwijl de lucht in de zomermaanden trilt van de hitte in Death Valley: een desolate, maar vooral mooie en imponerende woestijnvallei.

U verblijft in Furnace Creek Ranch.

Hoogtepunt van vandaag: Death Valley

Zion National Park

Zion National Park

Dag 6

U verlaat het wonderlijke, droge landschap en zet de reis verder naar alweer een prachtig Nationaal Park: Zion in Utah. Met zijn hoge rotsen, beboste rivieroevers en klaterende watervallen biedt Zion National Park het meest conventionele natuurschoon van de natuurparken in Utah. Zion Canyon is een weelderige oase die mijlenver afstaat van de desolate Canyonlands of het zonder meer excentriek Bryce.

Je verblijft in Pioneer Lodge

Hoogtepunt van vandaag: Death Valley

Bryce Canyon National Park

Bryce Canyon National Park

Dag 7

U verlaat Zion National Park via de bochtige route van de Mount Carmel Highway en passeert hierbij de zandduinen van Checkerboard Mesa. Vervolg uw route naar een van de hoogtepunten van uw reis: Bryce Canyon National Park. Het is mogelijk om in een dag rond de rand van het park te rijden, een wandeling te maken en zelfs een rit te paard te wagen. Optioneel maakt u een helikoptervlucht boven dit spectaculaire park. U rijdt door naar Kodachrome Basin State Park. Dit park is uniek vanwege zijn zandpijpen. Witte speervormige rotsen komen uit het rode gesteente. In het park zijn er zo'n 150. The Balerina, The Patriarch en de Chimney Rock zijn maar enkele belangrijke voorbeelden.

Je verblijft in Ruby’s Inn

Hoogtepunt van vandaag: Death Valley

wonderbaarlijke uitzichten in Bryce Canyon

wonderbaarlijke uitzichten in Bryce Canyon

Dag 8

Rise and shine. Vroeg uit de veren want vandaag bezoekt u Bryce Canyon National Park in al zijn glorie. U rijdt naar Sunset Point. Van hieruit vertrekt een van de mooiste wandelpaden door het park: de Queen’s Garden & Navajo Loop Trail. Vervolgens rijdt u door naar het uitkijkpunt “Rainbow Point”. Op een hoogte van meer dan 3000 meter heeft u een prachtig 270°-uitzicht op de canyon.

Hoogtepunt van vandaag: Bryce Canyon National Park

Arches National Park

Arches National Park

Dag 9

Via het Capitol Reef National Park, bereikt u de Highway 70 om vervolgens te rijden naar Arches National Park. Het is niet aangeraden om dit park enkel vanuit je wagen te bezoeken want dan mist u de twee belangrijkste wandelingen, namelijk Fiery Furnace en Delicate Arch. U blijft twee nachten in Moab. Moab, in de staat Utah, is een fantastische plaats voor natuurliefhebbers en actieve vakantiegangers. U kunt hier een ware adrenaline-injectie beleven door te raften over de Colorado River of aan een ‘wilderness adventure’ deel te nemen vanuit Moab.

Je verblijft in Moab Valley Inn

Hoogtepunt van vandaag: Arches National Park

Death Horse Point

Death Horse Point

Dag 10

Vandaag heeft u verschillende mogelijkheden ter plaatse, om een van de vele excursies te ondernemen. Nationale parken bieden tal van prachtige wandelingen waar u nu eenmaal tijd voor moet uitrekken. U start de dag met het bekende Arches National Park. Aan het einde van het park vindt u de wandeling van Devil’s Garden, die u langs spectaculaire rotsbogen voert, waarvoor het park dan ook voor bekend is. Het alternatief is een trip naar het Island in the Sky. Na uw picknicklunch neemt u de weg naar een van de mooiste uitkijkpunten van West Utah: Death Horse Point. Hier ziet u de Colorado rivier in al zijn glorie een 180° bocht maken in het onderliggende canyonlandschap met op de achtergrond de besneeuwde toppen van de LaSal Mountains. Dit beeld blijft voor altijd op uw netvlies gebrand. Als alternatief kan u vandaag een rafting day volgen.

Monument Valley

Monument Valley

Dag 11

U zet uw rondreis zuidwaarts verder naar Monument Valley. De unieke rotsformaties langs de grens met Utah zijn wellicht de meest gefotografeerde rotsen van heel Amerika. Het klassieke wildwest-landschap, met kale tafelbergen en dreigende rotspunten die oprijzen uit een eindeloze rode woestijn, is wereldberoemd. In Monument Valley merkt u pas hoezeer uw beeld van het westen door deze plek is bepaald. Ondanks het feit dat deze streek sinds de begindagen van Hollywood door talloze filmmakers is vastgelegd, blijft het natuurschoon van Monument Valley u verbazen. U overnacht vlakbij de ingang van het park.

U verblijft in Goulding’s Lodge.

Hoogtepunt van vandaag: Monument Valley

Glen Canyon National Park

Glen Canyon National Park

Dag 12

Vanuit Kayenta gaat het in een rechte lijn naar het plaatsje Page in Arizona. Rijd deze plek rustig voorbij tot u aan de Glen Canyon Dam aankomt. Voorbij de Glen Canyon Dam moet u afdraaien naar het Glen Canyon National Park & Lake Powell. U overnacht aan Lake Powell.

Lake Powell

Lake Powell

Dag 13

Vandaag staat er een ganse dag waterpret op het programma. U huurt een 19 ft grote powerboat waarmee u vrij kan varen op Lake Powell. In het gebied van Lake Powell vindt u verscheidene natuurlijke stranden waar u kan aanleggen en picknicken. Het Glen Canyon Recreational Area is een 300 km lang stuwmeer achter de Glen Canon Dam. Het stuwmeer, Lake Powell, is het op een na grootste kunstmatige meer in de Verenigde Staten. Rondom de oever liggen talloze canyons en enkele restanten van Indiaanse nederzettingen. Mede door de vele eilanden in het stuwmeer biedt dit gebied vele mogelijkheden tot openluchtrecreatie. Antelope Canyon is een van de mooiste sleufcanyons van de Verenigde Staten.

Grand Canyon National Park

Grand Canyon National Park

Dag 14

De route van vandaag gaat zuidwaarts via de Echo Cliffs naar het stadje Cameron. Van hier rijdt u verder via de East Rim Canyon Drive naar de South Rim van het Grand Canyon National Park. U hebt een dag de tijd om de omgeving te bezoeken. De Grand Canyon is s’ werelds grootste en gecompliceerdste stelsel van diepe en brede ravijnen en kloven. Op het gebied van grillige en fantastische vormen, schitterende kleuren en geologische betekenis kan geen enkel andere ravijn ter wereld zich meten met het majestueuze karakter van de Grand Canyon van de Colorado River.

U verblijft in Red Feather Lodge.

Hoogtepunt van vandaag: Grand Canyon

Grand Canyon

Grand Canyon

Dag 15

U hebt een volledige dag om de omgeving van de Grand Canyon te ontdekken met zijn prachtige uitkijkpunten. Zij die graag vanuit de lucht de Grand Canyon willen zien, hebben u ruime keuze van mogelijkheden van vliegtuigjes tot helikopters.

Las Vegas

Las Vegas

Dag 16

Vanuit de Grand Canyon rijdt u westwaarts naar dé gokstad van de VS, Las Vegas, Nevada. Las Vegas is gesticht in 1905 en vooral bekend vanwege haar extravagante casino’s en themahotels. De bekendste bevinden zich aan de Strip, een 6,4 km lang stuk van de Las Vegas Boulevard. U overnacht in uw hote, centraal gelegen op de Strip.

Je verblijft in Planet Hollywood Hotel

Hoogtepunt van vandaag: Las Vegas

Los Angeles, Santa Monica

Los Angeles, Santa Monica

Dag 17 - 19

Vandaag heeft u een lange rit voor de boeg naar Los Angeles, California. De City of Angels is qua oppervlakte de grootste stad van Amerika. De beste uitvalsbasis voor de meeste bezienswaardigheden van deze metropool is Hollywood. Wanneer u vooral het Disneyland Park wilt bezoeken is een hotel in Anaheim aan te raden. Rondom downtown Los Angeles zijn ook tal van gezellige strandgebieden zoals Huntington Beach, Laguna Beach, Newport Beach en Santa Monica. U verblijft drie nachten aan de kust, in Santa Monica, een stadsgedeelte van LA. Santa Monica is een ideale uitvalbasis voor excursies naar Hollywood, Beverly Hills en de Universal Studios.

Je verblijft in Huntley Hotel

Hoogtepunt van vandaag: Los Angeles

retourvlucht

Dag 20

U vertrekt vroeg naar de luchthaven, waar u de huurwagen inlevert. U neemt de terugvlucht van de Verenigde Staten, huiswaarts.

 • Natuurhoogtepunten van de USA
 • Volledige vrijheid met uw privéwagen
 • Kleinschalige accommodatie in Amerikaanse sfeer
 • Perfecte afwisseling natuurparken en bruisende steden
Overnachtingen in vermelde of gelijkaardige hotels
Vermelde transfers en bezoeken op basis van private dienst
Huurwagen: SUV Midsize Ford Escape of equivalent met GPS voor de volledige reis
Bezoeken met entreegelden
Internationale en binnenlandse vluchten
Lokale taksen
Persoonlijke uitgaven en fooien
Reis- en annuleringverzekering