Alternate Text
Katrien, onze Verenigde Staten-expert, helpt je graag verder.

Acadia National Park

Acadia National Park, uitgestrekt over het grootste deel van Mount Desert Island, is de meest bezochte natuurplaats in Maine.

Bekijk hoogtepunt

Arches National Park

Het rode rotslandschap van Arches National Park wekt de geest en daagt de verbeelding uit.

Bekijk hoogtepunt

Boston

De Kribbe der Vrijheid. De Knooppunt van het Heelal. Het Athene van Amerika. Het zijn grote woorden maar Boston maakt zijn naam waar.

Bekijk hoogtepunt

Bryce Canyon National Park

Een land dat de verbeelding en het hart vangt, Bryce is een favoriet onder Utah's nationale parken.

Bekijk hoogtepunt

Canyonlands National Park

Terwijl Arches op Mars lijkt, lijkt Canyonlands op de maan. Op paddenstoel gelijkende rotsformaties rijzen willekeurig uit de grond en draaien in allerlei vormen: toppen, spitsen, tafelbergen en plateaus.

Bekijk hoogtepunt

Custer State Park

Dit 71.000 hectare grote park wordt beschouwd als het kroonjuweel van het South Dakota State Park systeem.

Bekijk hoogtepunt

Death Valley

De natuurlijke rijkdommen van Death Valley – het grootste nationale park buiten Alaska – zijn overweldigend.

Bekijk hoogtepunt

Everglades

Meer dan 600.000 hectare van Zuid-Florida’s 1,75 miljoen hectare aan subtropische, waterrijke wildernis kreeg nationaal-parkstatus en -bescherming in 1947 met de oprichting van het Everglades National Park.

Bekijk hoogtepunt

Grand Canyon

Als het gaat om de Grand Canyon zijn er de statistieken en er zijn gewaarwordingen. Terwijl de eerste indrukwekkend zijn bent u niet echt voor te bereiden op die eerste indruk.

Bekijk hoogtepunt

Grand Teton National Park

U zult waarschijnlijk versteld staan wanneer u de Teton Range voor het eerst ziet prikken uit de Jackson Hole vallei.

Bekijk hoogtepunt

Key West

In het zuidelijke punt van de Verenigde Staten, is Key West beroemd voor watersport, een levendig nachtleven, stranden en historische bezienswaardigheden.

Bekijk hoogtepunt

Las Vegas

Paaseiland, Machu Picchu, en andere beroemde wonderen van de wereld zijn zeker indrukwekkend. Maar Las Vegas...

Bekijk hoogtepunt

Los Angeles

Los Angeles is net zozeer een fantasie als een fysieke stad. Een mekka voor faceliften, film noir, shoppingsterretjes, strandlichamen en geestdodend verkeer.

Bekijk hoogtepunt

Miami

Miami is een van de meest populaire vakantieplekken van de Verenigde Staten - en de wereld.  Hoewel van bestemmingen vaak gezegd wordt dat ze voor elk wat wils te bieden hebben, biedt Miami werkelijk meerdere verlokkingen voor iedereen.

Bekijk hoogtepunt

Monument Valley

De prachtige Monument Valley strekt zich uit tot het noordoosten van Kayenta in Utah.

Bekijk hoogtepunt

Mount Rushmore & Black Hills

"Een smaragdgroen eiland in een zee van prairie”, zoals ze soms worden genoemd: de Black Hills staan op ​​uit het westen van de South-Dakota vlakten net over de staatsgrens van Wyoming.

Bekijk hoogtepunt

New York City

New York City is een snel veranderende artiest, beroemd voor zijn transformaties van de ene dag op de andere. Dus wat druk en populair is deze maand, kan passé zijn tegen de tijd dat u aankomt.

Bekijk hoogtepunt

Rocky Mountain National Park

Iedereen die houdt van alpiene meren, bergtoppen, en een overvloed aan wilde dieren – en niet te vergeten duizelingwekkende hoogtes – moet Rocky Mountain National Park overwegen.

Bekijk hoogtepunt

Salt Lake City

Gelegen aan de voet van de ruige Wasatch Mountains en uitgebreid tot de zuidelijke oever van het Great Salt Lake, is Salt Lake City een kleine, bevaarbare stad met een van de meest opvallende landschappen van de Amerikaanse metropool.

Bekijk hoogtepunt

San Francisco

San Francisco beslaat slechts 125 heuvelachtige vierkante kilometer op het puntje van een slank schiereiland langs de kust van Noord-Californië.

Bekijk hoogtepunt

Washington D.C.

Washington D.C. werd gekozen als de hoofdstad van de Verenigde Staten van Amerika als gevolg van een compromis tussen de noordelijke en zuidelijke staten en eigenlijk omdat George Washington het daar wilde.

Bekijk hoogtepunt

Yellowstone National Park

Een reis naar Yellowstone is een rijk deel van de Amerikaanse belevenis sinds meer dan vijf generaties nu. Al is het op afstand, 3.000.000 mensen komen jaar na jaar terug.

Bekijk hoogtepunt

Yosemite National Park

Door alleen te staan in Yosemite Valley en te draaien in een cirkel, kunt u meer natuurlijke wonderen in een minuut zien dan moest u een volledige dag vrijwel overal anders spenderen.

Bekijk hoogtepunt

Zion National Park

De muren van Zion Canyon stijgen meer dan 2000 meter boven de vallei, maar het is het karakter, niet de grootte, van de zandsteenvormen die de pracht van het park bepaalt.

Bekijk hoogtepunt