Water’s Edge Resort

Er is 1 reis beschikbaar waarbij u dit hotel kan boeken.

Sinds 1 november 2013 is het Water's Edge Resort aan Pacific Rim onder nieuw en onafhankelijk management. Water's Edge Resort ligt aan de Ucluelet haven, in een weelderige omgeving aan de westkust van Vancouver Island, in de buurt van Tofino en Long Beach, ideaal gelegen voor het verkennen van indrukwekkende natuurlijke landschappen.

Bezoekers genieten van de ontdekking van de ruige kustwildernis, kilometers zandstranden en oude regenwouden. Een spectaculair panoramisch uitzicht is gegarandeerd om u ademloos achter te laten. Dit is de plaats bij uitstek voor zij die willen kajakken, surfen, duiken, varen, vissen, wandelen, of gewoon weg zijn van alles in een luxueuze maar natuurlijke omgeving. Zoals de naam zegt, voelt Water’s Edge aan als de rand van de wereld – mooi, rustig en intiem. Uitnodigende suites zijn voorzien van een Westkust decor, uitgebreide functionaliteiten en grote ruimte. Ontdek nu wat Water's Edge een absoluut resort van wereldklasse maakt.

  • Water's Edge Resort ligt aan de Ucluelet haven, in een weelderige omgeving aan de westkust van Vancouver Island, in de buurt van Tofino en Long Beach.
  • Sinds 1 november 2013 is het Water's Edge Resort aan Pacific Rim onder nieuw en onafhankelijk management.
  • Ideaal gelegen voor het verkennen van indrukwekkende natuurlijke landschappen.
  • De kamers zijn niet overdreven luxueus maar passen perfect in de charme en comfort van het hotel.
  • Dinerruimte van de ruimte met 1 slaapkamer.
  • Uitnodigende suites zijn voorzien van een Westkust decor, uitgebreide functionaliteiten en grote ruimte.
  • Zoals de naam zegt, voelt Water’s Edge aan als de rand van de wereld – mooi, rustig en intiem.