Coast Coal Harbour

Er is 1 reis beschikbaar waarbij u dit hotel kan boeken.

Vancouver heeft heel veel te bieden, en bij het Coast Coal Harbour Hotel bent u op de perfecte plaats om alles optimaal te beleven. Het Coast Coal Harbour Hotel is een hotel in Vancouver vlakbij het water, op een steenworp afstand van het prachtige Stanley Park, de bruisende wijk Gastown en de beroemde winkels van Robson Street. Het Vancouver Convention Centre een ongelooflijke waaier van kunst en entertainment liggen binnen handbereik.

De kamers hebben ramen van de vloer tot het plafond en bieden een  strakke maar toch comfortabele inrichting. De kamers zijn voorzien van gratis draadloos internet en een scala aan moderne voorzieningen. U hebt ook toegang tot het uitgebreide fitnesscentrum, zwembad en jacuzzi – en niet te vergeten het hooggewaardeerde Prestons Restaurant, de perfecte plaats om te drinken en dineren over uw Vancouver ervaring.

Op zoek naar de perfecte ruimte voor een vergadering, evenement of bruiloft? Het hotel in Vancouver heeft meer dan 750 vierkante meter aan vergaderruimte en een elegante balzaal met 20 meter hoge plafonds en ramen van vloer tot plafond. Dit groene hotel in Vancouver is een van de meest milieuvriendelijke hotels in de stad. Op die manier probeert het hotel de ongelooflijke schoonheid van Vancouver met eco-vriendelijke programma's zoals “Zero Waste management” te behouden. Het hotel is erg trots op de service en het contact leggen met de gasten. In een stad met zoveel te zien en te doen, is het leuk om te weten dat u een vriendelijke, ontspannen plek hebt om thuis te komen.

  • Vancouver heeft heel veel te bieden, en bij het Coast Coal Harbour Hotel bent u op de perfecte plaats om alles optimaal te beleven.
  • Het Coast Coal Harbour Hotel ligt vlakbij het water, op een steenworp afstand van het prachtige Stanley Park, de bruisende wijk Gastown en de beroemde winkels van Robson Street.
  • Het Vancouver Convention Centre een ongelooflijke waaier van kunst en entertainment liggen binnen handbereik.
  • De kamers hebben ramen van de vloer tot het plafond en bieden een  strakke maar toch comfortabele inrichting.
  • De kamers zijn voorzien van gratis draadloos internet en een scala aan moderne voorzieningen.
  • Het hooggewaardeerde Prestons Restaurant is de perfecte plaats om te drinken en dineren over uw Vancouver ervaring.
  • U hebt ook toegang tot het uitgebreide fitnesscentrum, zwembad en jacuzzi.
  • Op zoek naar de perfecte ruimte voor uw bruiloft? Het hotel in Vancouver heeft een elegante balzaal met 20 meter hoge plafonds en ramen van vloer tot plafond.
  • In een stad met zoveel te zien en te doen, is het leuk om te weten dat u een vriendelijke, ontspannen plek hebt om thuis te komen.