Buffalo Mountain Lodge

Er is 1 reis beschikbaar waarbij u dit hotel kan boeken.

Onderscheiden van de meerderheid van de hotels in Banff, is de Buffalo Mountain Lodge gelegen op Tunnel Mountain – voorheen genaamd "Sleeping Buffalo" door inheemse volkeren in de regio. De Rocky Mountains zijn al lange tijd een gebied van grote betekenis voor de inheemse volkeren. De valleien waren plaatsen van ceremonie en feest. De meren en minerale bronnen bieden verjonging voor lichaam, geest en ziel.

Banff is wereldwijd bekend om zijn spectaculaire landschappen, rustgevende warmwaterbronnen en zuivere berglucht. Het was hier dat de Canadese regering in 1885 Canada's eerste nationale park creëerde. De lodge vult zijn natuurlijke omgeving aan met houten balkenconstructies en open hoge plafonds. Het decor is een eerbetoon aan het vakmanschap van de oude wereld met op maat gemaakte kersen, grenen en gebogen wilgen meubels en koper en glazen lampen. Het eenvoudige, elegante ontwerp is een kenmerk van het resort en symboliseert de levensstijl in de lodge.

  • Onderscheiden van de meerderheid van de hotels in Banff, is de Buffalo Mountain Lodge gelegen op Tunnel Mountain.
  • Tunnel Mountain was voorheen genaamd
  • De lodge vult zijn natuurlijke omgeving aan met houten balkenconstructies en open hoge plafonds.
  • Het decor is een eerbetoon aan het vakmanschap van de oude wereld met op maat gemaakte kersen, grenen en gebogen wilgen meubels en koper en glazen lampen.
  • Het eenvoudige, elegante ontwerp is een kenmerk van het resort en symboliseert de levensstijl in de lodge.
  • Banff is wereldwijd bekend om zijn spectaculaire landschappen, rustgevende warmwaterbronnen en zuivere berglucht.
  • De meren en minerale bronnen rond de lodge bieden verjonging voor lichaam, geest en ziel.