Alternate Text
Katrien, onze Canada-expert, helpt je graag verder.

Banff Nationaal Park

Banff Nationaal Park is het beroemdste Canadese Rockies park en de grootste toeristische attractie van Canada.

Bekijk hoogtepunt

Calgary

Calgary, de sympathieke en bloeiende hoofdstad van Southern Alberta, is slechts een makkelijk uur rijden ten oosten van waar de prairies in de Rockies gespen in een aantal van de mooiste landschappen van het continent.

Bekijk hoogtepunt

Icefields Parkway

De pracht van de Icefields Parkway kan nauwelijks overschat worden: een 230km lange weg van Lake Louise naar Jasper door het hart van de Rockies, die geldt als een van de beste ritten ter wereld.

Bekijk hoogtepunt

Jasper Nationaal Park

Hoewel traditioneel beschouwd als het "andere" grote Rockies park na Banff, beslaat Jasper Nationaal Park een oppervlakte van meer dan Banff, Yoho en Kootenay gecombineerd.

Bekijk hoogtepunt

Vancouver

Consequent gerangschikt als een van 's werelds meest leefbare steden, lokt Vancouver bezoekers met zijn overvloed aan natuurlijke schoonheid, multiculturele vitaliteit en kosmopolitische flair.

Bekijk hoogtepunt

Vancouver Island

De nabijheid van Vancouver Island bij Vancouver maakt het een van de belangrijkste toeristische bestemmingen van West-Canada.

Bekijk hoogtepunt

Victoria

Victoria is de provinciehoofdstad van British Columbia en de tweede stad in de regio na Vancouver.

Bekijk hoogtepunt

Wells Gray Provincial Park

Wells Gray Provincial Park is de gelijke van de Rocky Mountain parken: op zijn minst, want haar wildernis is waarschijnlijk extremer.

Bekijk hoogtepunt