Anantara The Palm Resort & Spa

Er is 1 reis beschikbaar waarbij u dit hotel kan boeken.

Stel u een unieke bestemming voor op een door de mens gecreëerd wonder op de kust van Dubai, dat een uitzonderlijke mix van rust en pracht biedt. Als stedelijk ontsnappingsmoment, is het Anantara The Palm Resort & Spa een wonderbaarlijke plek waar een bijna decadente ervaring wacht in een luxe-badplaats die met geen andere te vergelijken valt.

Gelegen op de oostelijke halve maan van het iconische Palm Jumeirah, een archipel van eilanden verbonden met het vasteland, is het Anantara The Palm Resort & Spa een opmerkelijke plaats geïnspireerd op de traditionele Thaise architectuur in een Arabische omgeving. Een rit van 45 minuten van de internationale luchthaven van Dubai en met een overvloed aan spannende attracties binnen handbereik, waaronder Aquaventure Water Park, het Winkelcentrum van de Emiraten, Ski Dubai en Dubai Marina, is dit resort waar men van momenten van gelukzaligheid in een onvoorstelbare pracht kan genieten.

Anantara The Palm Resort & Spa is ontworpen met echte Aziatische flair, biedt een betoverende strandaccommodatie, aangevuld met gerechten uit Azië en het Middellandse Zeegebied, geserveerd in vier speciale locaties. Kom tot rust in een van de drie turquoise lagunes, geniet van beweging op de tennisbanen of in de fitnesszalen, of verwen uzelf met een keuze van behandelingen in de Anantara Spa. Het resort heeft ook een danszaal, zes vergaderzalen, een kinderclub en tienerclub, wat bijdraagt aan de pracht van dit idyllische strandresort op de Palm in Dubai.

  • Stel u een unieke bestemming voor op een door de mens gecreëerd wonder op de kust van Dubai.
  • Prachtige zonsondergang vanuit uw resort op Palm Jumeirah.
  • Een uitzonderlijke mix van rust en pracht.
  • Een opmerkelijke plaats geïnspireerd op de traditionele Thaise architectuur in een Arabische omgeving.
  • Momenten van gelukzaligheid in een onvoorstelbare pracht.
  • Anantara The Palm Resort & Spa is ontworpen met echte Aziatische flair en biedt een betoverende strandaccommodatie.
  • Kom tot rust in een van de drie turquoise lagunes, geniet van beweging op de tennisbanen of in de fitnesszalen, of verwen uzelf met een keuze van behandelingen in de Anantara Spa.
  • Het resort heeft een danszaal, zes vergaderzalen, een kinderclub en tienerclub, wat bijdraagt aan de pracht van dit idyllische strandresort op de Palm in Dubai.
  • Een wonderbaarlijke plek waar een bijna decadente ervaring wacht in een luxe-badplaats die met geen andere te vergelijken valt.
  • Het ultieme stedelijke ontsnappingsmoment.