Casitas del Colca

Er is 1 reis beschikbaar waarbij u dit hotel kan boeken.

De Casitas de Colca bevinden zich 160 km ten noorden van de stad Arequipa, dicht bij het Koloniale dorpje Yanque en slechts 8 km van het stadje Chivay. Dit luxehotel ligt in het hart van de Colca Canyon, een van 's werelds diepste en mooiste met een lengte van 100km en een diepte van 3270m. Het hotel ligt op een terrein van 24 hectare in de Peruviaanse Andes. Het gebouw ligt op de linkeroever van de Colca rivier, in een van de mooiste landschappen ter wereld, met een spectaculair uitzicht op de canyon en de Mismi berg, de Andese geboorteplaats van de Amazone rivier.

Aangezien de canyon zich binnen de Vulkanische Cordillera van de Andes bevindt, biedt het prachtige uitzichten op de bergen en vulkanen, waarvan een aantal nog steeds actief zijn, zoals Hualca Hualca, Sabancaya en Ampato (waar de beroemde mummie Juanita werd ontdekt). Met behulp van dit overladen landschap voor inspiratie, werd een plaats ontworpen en gebouwd die in perfecte harmonie is met het decor: twintig ruime privéhuisjes (casitas).

Het hotel werd geconstrueerd om een ​​toevluchtsoord van vrede en rust te zijn, dat de gasten de kans geeft om de zorgen van het dagelijks leven voor een tijdje te vergeten en om te genieten van de sereniteit en de schoonheid die de Andes aanbiedt. Prachtige uitzichten, een bijzondere gastvrije sfeer, het beste weer, en een onberispelijke service dragen bij tot uw perfecte verblijf. Geniet van een paar dagen van harmonie met de natuur en van de schoonheid van een van de meest emblematische bestemmingen binnen de Peruviaanse Andes.

  • 160 km ten noorden van de stad Arequipa.
  • Dicht bij het Koloniale dorpje Yanque en slechts 8 km van het stadje Chivay.
  • Dit luxehotel ligt in het hart van de Colca Canyon, een van 's werelds diepste en mooiste met een lengte van 100km en een diepte van 3270m.
  • Het hotel ligt op een terrein van 24 hectare in de Peruviaanse Andes.
  • Het gebouw ligt op de linkeroever van de Colca rivier, in een van de mooiste landschappen ter wereld.
  • Spectaculair uitzicht op de canyon en de Mismi berg, de Andese geboorteplaats van de Amazone rivier.
  • Prachtige uitzichten op de bergen en vulkanen, waarvan een aantal nog steeds actief zijn, zoals Hualca Hualca, Sabancaya en Ampato.
  • Een plaats die in perfecte harmonie is met het decor: twintig ruime privéhuisjes (casitas).
  • Een ​​toevluchtsoord van vrede en rust.
  • Vergeet de zorgen van het dagelijks leven voor een tijdje en geniet van de sereniteit en de schoonheid die de Andes aanbiedt.