El Convento

Er is 1 reis beschikbaar waarbij u dit hotel kan boeken.

Gelegen op een geplaveide straat tegenover het legendarische Capuchinas klooster, in het hart van Antigua Guatemala, verwelkomt het El Convento Boutique Hotel bezoekers in een oase van prachtige elegantie en ongeëvenaard comfort. De 26 ruime, prachtig ingerichte suites zijn gebaseerd op de geschiedenis en cultuur van deze beroemde stad, en creëren een bedwelmende mix van traditioneel eenvoud en modern comfort. Het personeel anticipeert op uw behoeften zonder uw privacy te verstoren, en biedt een vriendelijke service, waardoor u zich meer thuis voelt dan in een hotel. Misschien is dat waarom El Convento Boutique Hotel bekroond werd met het Most Excellent Hotel in Mexico en Midden-Amerika door Conde Nast Johansens in 2013, naast de fel begeerde TripAdvisor 2013 Traveler's Choice award.

El Convento biedt de perfecte uitvalsbasis om La Antigua te ontdekken, met zijn intrigerende architectuur en talloze culturele bezienswaardigheden. Na een dagje in deze bijzondere stad, kunt u zich terugtrekken in het rustige paradijs van dit hotel; veel suites bevatten openhaarden, en sommige bieden romantische terrassen en jacuzzi's. Verjong uw geest en lichaam met een spabehandeling, of geniet uitgebreid in het ELU Restaurant and Lounge, met zijn fantasierijke gerechten, indrukwekkende wijnkaart en ontzagwekkend terras.

  • Gelegen op een geplaveide straat tegenover het legendarische Capuchinas klooster.
  • Gelegen in het hart van Antigua Guatemala.
  • Het El Convento Boutique Hotel verwelkomt bezoekers in een oase van prachtige elegantie en ongeëvenaard comfort.
  • De 26 ruime, prachtig ingerichte suites zijn gebaseerd op de geschiedenis en cultuur van deze beroemde stad.
  • Deze kamers creëren een bedwelmende mix van traditioneel eenvoud en modern comfort.
  • Ruime suites met uitgbreid comfort.
  • Het personeel anticipeert op uw behoeften zonder uw privacy te verstoren, en biedt een vriendelijke service, waardoor u zich meer thuis voelt dan in een hotel.
  • El Convento Boutique Hotel werd bekroond werd met het Most Excellent Hotel in Mexico en Midden-Amerika door Conde Nast Johansens in 2013, naast de fel begeerde TripAdvisor 2013 Traveler's Choice award.
  • Geniet uitgebreid in het ELU Restaurant and Lounge, met zijn fantasierijke gerechten, indrukwekkende wijnkaart en ontzagwekkend terras.
  • El Convento biedt de perfecte uitvalsbasis om La Antigua te ontdekken, met zijn intrigerende architectuur en talloze culturele bezienswaardigheden.