Barcelo Guatemala City

Er zijn 2 reizen beschikbaar waarbij u dit hotel kan boeken.

Het Hotel Barceló Guatemala City ***** ligt op slechts 2,5 km van La Aurora Internationale Luchthaven en op 4,5 km van het historische centrum van de stad in het belangrijkste zakencentrum, omgeven door restaurants, winkels en uitgaansgelegenheden. Dit 5-sterrenhotel beschikt over zeer stijlvolle kamers, uitgerust met alle faciliteiten die u nodig zou kunnen hebben tijdens uw zakenreis of vakantie. Daarnaast beschikt dit Premium hotel over een business center, kantoren van luchtvaartmaatschappijen, reisbureaus en autoverhuur. Gasten kunnen genieten van sport, yogalessen, zwemmen en ontspanning in de natuurlijke spa, met een massageruimte en een schoonheidssalon.

Geniet van het comfort van uw kamer met 24-uurs roomservice, of geniet van een heerlijke maaltijd in een van de uitstekende internationale restaurants. Het hotel beschikt over 25 vergaderzalen met een capaciteit tot 1800 personen, die ideaal zijn voor alle soorten bijeenkomsten, congressen en sociale evenementen. Welke activiteit u ook kiest, het Hotel Barceló Guatemala City is uw beste optie, omdat u het best mogelijke verblijf in Guatemala met de premium garantie van Barceló Hotels en Resorts hebt.

  • Op slechts 2,5 km van La Aurora Internationale Luchthaven en op 4,5 km van het historische centrum van de stad in het belangrijkste zakencentrum.
  • Omgeven door restaurants, winkels en uitgaansgelegenheden.
  • Het hotel beschikt over 25 vergaderzalen met een capaciteit tot 1800 personen, die ideaal zijn voor alle soorten bijeenkomsten, congressen en sociale evenementen.
  • Dit 5-sterrenhotel beschikt over zeer stijlvolle kamers, uitgerust met alle faciliteiten die u nodig zou kunnen hebben tijdens uw zakenreis of vakantie.
  • Daarnaast beschikt dit Premium hotel over een business center, kantoren van luchtvaartmaatschappijen, reisbureaus en autoverhuur.
  • Gasten kunnen genieten van sport, yogalessen, zwemmen en ontspanning in de natuurlijke spa, met een massageruimte en een schoonheidssalon.
  • Geniet van het comfort van uw kamer met 24-uurs roomservice, of geniet van een heerlijke maaltijd in een van de uitstekende internationale restaurants.
  • Welke activiteit u ook kiest, het Hotel Barceló Guatemala City is uw beste optie, omdat u het best mogelijke verblijf in Guatemala met de premium garantie van Barceló Hotels en Resorts hebt.