Alternate Text
Nanou, onze Chili-expert, helpt je graag verder.

Paaseilanden

Het Paaseiland is een van de meest geïsoleerde eilanden ter wereld, maar 1200 jaar geleden landde een dubbelwandige kano, gevuld met zeelieden uit een verre cultuur, op de oevers.

Bekijk hoogtepunt

Puerto Montt

Aan het zuidelijke eind van de Pan-Amerikaanse snelweg in Chili, is Puerto Montt niet alleen het einde van de weg, maar het begin van het legendarische fjordenland.

Bekijk hoogtepunt

Puerto Natales

Puerto Natales, 247 km noordwestelijk van Punta Arenas, en zijn zwarte-hals-zwanen en meeuwen , begroeten de bezoeker vanuit het mistige dok, kenmerkend voor dit landelijk toeristisch gebied.

Bekijk hoogtepunt

Punta Arenas

Punta Arenas is de deur naar Patagonia en de hoofdstad van de provincie Magallanes, die bestaat uit Cordillera del Paine in het noorden tot Kaap Hoorn in het zuiden.

Bekijk hoogtepunt

San Pedro

San Pedro de Atacama - San Pedro in het kort - is een klein dorpje gelegen in een van de vele oases die zijn opgericht in het hoogland van de tweede regio van Chili.

Bekijk hoogtepunt

Santiago

“Santiago is Chili” zeggen de Santiaguinos en in deze hoofdstad zult u zeker zien waarom. Santiago ligt in het centrum van Chili, afgeschermd door de Andes in het oosten, de kust en een vruchtbare vallei.

Bekijk hoogtepunt

Torres del Paine

De belangrijkste attractie van Torres del Paine Nationaal Park en het Biosfeer Reservaat zijn de beroemde bergen, die u ongetwijfeld al gezien hebt op de honderden ansichtkaarten van Chili.

Bekijk hoogtepunt

Valparaiso

Valpo is belangrijkste haven van Chili en de tweede grootste stad. Ondanks zijn grootte, is het de meest onderscheidende stad van Chili en een van Zuid-Amerika's meest intrigerende.

Bekijk hoogtepunt