Idle Awhile Resorts

Er zijn 0 reizen beschikbaar waarbij u dit hotel kan boeken.

Idle Awhile Resorts bestaat uit 3 delen: The Beach, The Cliffs en The Villas. In welke van de drie u ook verblijft, Idle Awhile staat voor puur Jamaica – relaxing, zorgeloos en betoverend.

The Beach
Een boetiekresort gelegen aan Negril’s befaamde 7mile beach. De kamers zijn smaakvol ingericht met lokale meubelen met hedendaags comfort. Bovendien beschikt elke kamer over een privé-veranda waar u even tot rust komt. Het is vooral de onberispelijke service die uw verblijf in The Beach onvergetelijk zal maken. Gelegen onmiddellijk aan het strand, een zwembad is ter beschikking bij The Cliffs aan de overkant van de straat.

The Cliffs
Aan de overzijde van de straat vindt u The Cliffs, een resort dat de authentieke Jamaicaanse vibe 100% uitstraalt. U vindt er 3 villa’s en 4 garden suites met privé-veranda: de perfecte setting voor een cocktail bij het zwembad, een duik in de oceaan en te genieten van een heerlijke Jamaicaanse keuken.

The Villas
De oceanfront villa’s liggen opnieuw direct aan de 7mile Beach in Negril. Uw persoonlijke chef, butler en schoonmaakster zorgen ervoor dat uw verblijf in The Villas zorgeloos verloopt met een cocktail op het juiste moment en heerlijke Blue Mountain koffie bij uw ontbijt.