Praslin

Alternate Text
Kristien, onze Seychellen-expert, helpt je graag verder.

Praslin is een echte verleidster. Er zijn eindeloos veel aantrekkingskrachten: stijlvolle accommodatie, fluwelen jungle, bochtige heuvels die afzakken naar de gin-heldere zee, prachtige stukken zijden zandstrand omgeven door palmbomen en een slowmotion-sfeer. Nee, u droomt niet, welkom in Praslin!

Aantrekkingskracht van Praslin

45km ten noordoosten van Mahé, past het op een na grootste eiland in de Seychellen ergens tussen de relatieve (!) drukte van Mahé en de slaperigheid van La Digue. Zoals Mahé, is Praslin een granieten eiland met een reeks kleine bergen die zich van oost naar west uitstrekken. Praslin is 12km lang en 5km breed. De 5500 inwoners van het eiland leven verspreid over de kust in kleine huisjes. De belangrijkste bezienswaardigheden vanuit toeristisch perspectief zijn Anse Volbert (ook bekend als Côte d'Or) en Grand Anse. Het eiland Baie Ste Anne, de belangrijkste haven van Praslin, ligt op het meest zuidoostelijke punt.

Vallée de Mai

Praslin heeft alles wat u nodig hebt om te ontspannen en tot rust  te komen. Maar als u niet meer geniet van het bakken als een sardien op het strand, lonkt een andere wereld van Vallée de Mai. Dit is een van de meest bijzondere attracties in de Seychellen. Duikexcursies, snorkelen en boottochten naar de nabijgelegen eilanden, bekend om hun variatie aan vogelsoorten, zullen u meer dan bezig houden.