Oasis of the Seas

Er zijn 0 reizen beschikbaar waarbij u dit hotel kan boeken.

Oasis of the Seas is wereldwijd bekend vanwege haar prijswinnende aanbod van cruises in het Caribische gebied. Het schip geeft u meer dan een “wow-gevoel” met onvoorstelbare mogelijkheden en activiteiten. Het is het grootste en meest opzienbarende schip ter wereld, vanaf eind 2009 in de vaart. De Oasis heeft 16 dekken en biedt plaats aan 5400 passagiers. Met haar lengte van 360 meter is ze langer dan de Eiffeltoren. Het interieur is revolutionair - het centrale thema is het Central Park van New York, een weelderig begroeide, tropische tuin, zo lang als een voetbalveld met pittoreske plekjes en paden, bloemenborders en leibomen. Het middelpunt is het plein of piazza met eetgelegenheden en amusement zoals concerten en optredens door straatartiesten.

Op dek 8 kunt u een wandeling maken of een boek lezen in Central Park. De Boardwalk op dek 4 heeft onder andere een handgemaakte draaimolen: mijmer hier weg op de rug van het paard en waan uzelf terug in uw kinderjaren. Daarna een ijsje bij Ben & Jerry’s of wie liever een Amerikaanse hamburger wilt, loopt verder naar Johnny Rockets. Verder vindt u er de Royal Promenade met een Rolls Royce old timer, Vitality at Sea Spa & Fitness, the Youth Zone, Entertainment Place en de Pool & Sports Zone. Een unicum is de Rising Tide Bar, deze beweegt tussen Central Park en drie lager gelegen dekken op en neer, terwijl u van uw cocktail geniet. De boardwalk doet denken aan een badplaats met amusementarcades, een draaimolen, een klimmuur en het Aqua Theater, een amphitheater met het diepste zwembad ter zee. Hier worden spectaculaire watershows en balletten opgevoerd. Langs de Royal Promenade treft u boetiekjes, restaurants, bars en lounges. Het Vitality Spa en Fitness Center biedt uitgebreide mogelijkheden tot ontspanning in sauna's, stoombaden en met schoonheids- en massagebehandelingen. Voor tieners is een aparte Sparuimte gecreëerd. De Oasis of the Seas is meer dan een cruiseschip, het is een cruisebestemming op zich.

Het schip verrast u met een WOW gevoel door: Broadway spektakels met 24 dansers en een groot orkest; watershows met gewaagde duiksprongen vanop een hoogte van 20 meter; een surfsimulator die elke minuut 120.000 liter water de lucht in schiet; bubbelbaden die 4 meter uit het schip hangen; een zipline 9 dekken hoog boven de Boardwalk; een verbazingwekkende ijsshow met 12 professionele schaatsers van over de hele wereld; loft suites met vijf meter hoge ramen en een eindeloos uitzicht; animatie door Dreamworks Animation, de animatiestudio van Shrek en Madagascar; Barbie aan boord te brengen door een samenwerking met speelgoedfabrikant Mattel; heerlijke koffie van Starbucks op zee; de schitterende musical Hairspray.

  • Het schip dat alles veranderde!
  • Wereldwijd bekend vanwege haar prijswinnende aanbod van cruises in het Caribische gebied.
  • Het schip geeft u meer dan een “wow-gevoel” met onvoorstelbare mogelijkheden en activiteiten.