Fitzwilliam

Er is 1 reis beschikbaar waarbij u dit hotel kan boeken.

Het Fitzwilliam Hotel Belfast is een boetiekhotel in het midden van het centrum van Belfast, grenzend aan het Grand Opera House. Met een korte wandeling naar de belangrijkste bezienswaardigheden en hotspots, is Fitzwilliam uw ideale hotel om Belfast te verkennen.

Verblijf in een van de 130 elegant ingerichte kamers van The Fitzwilliam. Geniet van de luxueuze omgeving en creëer uw eigen oase van comfort. Zorgvuldig gekozen designer texturen en stoffen staan ​​u te wachten terwijl uw persoonlijke soundtrack afspeelt vanuit de CD-spelers met mp3- en iPod-aansluiting. Uw heerlijk uitnodigende bed is gedrapeerd met fris wit Egyptisch linnen, te veel kussens om te tellen en eendendons dekbedden om u te helpen wegzinken in een sublieme rustige slaap. De verse fijne keuken van het hotel zal u bevallen. Verder is er een bijzonder gezellige bar met prachtig design en zijn er verschillende vergaderzalen. Dit hotel is het beste boetiekhotel dat u in Belfast zal vinden en zal ongetwijfeld aan uw verwachtingen voldoen.

  • Het Fitzwilliam Hotel Belfast is een boetiekhotel in het midden van het centrum van Belfast, grenzend aan het Grand Opera House.
  • Met een korte wandeling naar de belangrijkste bezienswaardigheden en hotspots, is Fitzwilliam uw ideale hotel om Belfast te verkennen.
  • Verblijf in een van de 130 elegant ingerichte kamers van The Fitzwilliam.
  • Geniet van de luxueuze omgeving en creëer uw eigen oase van comfort.
  • Verder is er een bijzonder gezellige bar met prachtig design.
  • Uw heerlijk uitnodigende bed is gedrapeerd met fris wit Egyptisch linnen en eendendons dekbedden om u te helpen wegzinken in een sublieme rustige slaap.
  • De verse fijne keuken van het hotel zal u bevallen.