Bushmills Inn

Er is 1 reis beschikbaar waarbij u dit hotel kan boeken.

Bushmills Inn is een luxueus, viersterren boetiekhotel in het hart van de Noord-Ierse Causeway Coast. The Bushmills Inn werd onlangs bekroond met de prestigieuze 'Best Boutique Hotel in Ierland’ titel. Als een van de meest bekende luxehotels van Ierland, ligt the Bushmills Inn op een perfecte locatie op een steenworp afstand van de bezienswaardigheden, waaronder Royal Portrush Golf Club, Old Bushmills Distillery, De Giant's Causeway en Dunluce Castle. De oude Ierse sfeer en verdoken bibliotheek zetten de toon. In de bar, nog steeds verlicht met gas, kunt u een glas malt whisky van de privévaten van het hotel proberen en de beste Noord-Antrim producten in het restaurant AA Rosette proeven.

De accommodatie bestaat uit 41 prachtig ingerichte luxueuze kamers en suites, waarvan vele uitzicht hebben over de River Bush. Het hotel biedt een kleine spa met Dr Hauschka therapieën, een 30-zits bioscoop, vergadering- en evenementensuite, een helipad, een terras voor al fresco diners en een hectare privégazons tot aan de River Bush. De Bushmills Inn ligt op slechts 78 km van Belfast City centrum, 63 km van Belfast International Airport, 5 km van Royal Portrush Golf Club en op 3 km van de Giants Causeway. Of u nu wenst te relaxen aan het vuur, deelnemen aan watersporten op de mooiste stranden van Ierland, wandelen in de ongerepte natuur of golfen op de beste golfbanen van Ierland: Bushmills Inn biedt de ideale locatie.

  • Luxueus, viersterren boetiekhotel in het hart van de Noord-Ierse Causeway Coast.
  • In de bar, nog steeds verlicht met gas, kunt u een glas malt whisky van de privévaten van het hotel proberen.
  • The Bushmills Inn werd onlangs bekroond met de prestigieuze 'Best Boutique Hotel in Ierland’ titel.
  • De accommodatie bestaat uit 41 prachtig ingerichte luxueuze kamers en suites, waarvan vele uitzicht hebben over de River Bush.
  • Als een van de meest bekende luxehotels van Ierland, ligt the Bushmills Inn op een perfecte locatie op een steenworp afstand van de bezienswaardigheden.
  • Het hotel biedt een kleine spa, een 30-zits bioscoop, vergadering- en evenementensuite, een helipad, een terras voor al fresco diners en een hectare privégazons tot aan de River Bush.