Creta Maris Beach Resort

Er zijn 0 reizen beschikbaar waarbij u dit hotel kan boeken.

Creta Maris Beach Resort ligt op Kreta, op slechts 24 km van de internationale luchthaven van Heraklion en dicht bij Chersonissos, een lange, uitgestrekte baai met een zandstrand en kristalhelder water. Creta Maris, een klein dorpje met schilderachtige kronkelende paden en kleine pleinen gevuld met de geuren en kleuren van bomen en bloemen, is een unieke combinatie van Egeïsche architectuur, Kretenzer gastvrijheid, groene omgeving, en een hoge kwaliteit van All Inclusive diensten. Creta Maris is een keuze voor plezier, entertainment en sportactiviteiten, maar ook de ontspanning- en schoonheidsmogelijkheden zijn eindeloos.

Creta Maris Beach Resort volgt een filosofie die hoge kwaliteit combineert met Kretenzische keuken en gastvrijheid in een groene omgeving. Er zijn verschillende soorten kamers in de twee belangrijkste gebouwen, Maris & Terra, geschikt voor ongeveer 2000 gasten. Alle kamers zijn voorzien van alle nodige comfort en bieden ofwel een tuin of een veranda. In de 6 restaurants op het terrein van Creta Maris Beach Resort worden traditionele gerechten afgewisseld met internationale keuken, wat leidt tot gastronomische hoogstandjes. Alle ingrediënten worden geleverd door lokale producenten.

Naast de sportieve en recreatieve activiteiten, en de restaurants en bars, hebt u ook ruime lounges om te ontspannen, bloeiende tuinen voor een kleine wandeling, TV, kapsalon, medische ruimte, zakencentrum, internetdiensten, autoverhuur, theater, een kunstgalerie, kapel, en helikopterplatform.

 • Creta Maris Beach Resort ligt op Kreta, op slechts 24 km van de internationale luchthaven van Heraklion.
 • Het hotel ligt dicht bij Chersonissos, een lange, uitgestrekte baai met een zandstrand en kristalhelder water.
 • Creta Maris is een klein dorpje met schilderachtige kronkelende paden en kleine pleinen gevuld met de geuren en kleuren van bomen en bloemen.
 • Een unieke combinatie van Egeïsche architectuur, Kretenzer gastvrijheid, groene omgeving, en een hoge kwaliteit van All Inclusive diensten.
 • Creta Maris is een keuze voor plezier, entertainment en sportactiviteiten, maar ook de ontspanning- en schoonheidsmogelijkheden zijn eindeloos.
 • Creta Maris Beach Resort volgt een filosofie die hoge kwaliteit combineert met Kretenzische keuken en gastvrijheid in een groene omgeving.
 • Er zijn verschillende soorten kamers in de twee belangrijkste gebouwen, Maris & Terra, geschikt voor ongeveer 2000 gasten.
 • Alle kamers zijn voorzien van alle nodige comfort en bieden ofwel een tuin of een veranda.
 • In de 6 restaurants op het terrein van Creta Maris Beach Resort worden traditionele gerechten afgewisseld met internationale keuken.
 • Alle ingrediënten worden geleverd door lokale producenten. Reken alvast op gastronomische hoogstandjes!
 • Naast de sportieve en recreatieve activiteiten, en de restaurants en bars, hebt u ook ruime lounges om te ontspannen en bloeiende tuinen voor een kleine wandeling.
 • Ten slotte is er een TV, kapsalon, medische ruimte, zakencentrum, internetdiensten, autoverhuur, theater, een kunstgalerie, kapel, en helikopterplatform.