Welkom in Vietnam! Een land van contrasten! Tijdens uw luxe begeleide rondreis maakt u kennis met een land in volle expansie, in evenwicht tussen het verleden en de toekomst. Ontdek de highlights van Vietnam van noord naar zuid tijdens deze originele privérondreis en ervaar de diversiteit van het verleden gecombineerd met Cambodja per speedboot.

Prijsschema

De prijs op de website geldt als indicatie. De finale prijs van uw reis op maat is afhankelijk van de gekozen reisperiode, hotels en wisselkoersen.

Reisoverzicht

Duur

15 dagen

Vanaf

€ 2.795,00 p.p.

Waarom amazing?

 • Unieke combinatie twee toppers in Azië
 • Hoogtepunten van beide landen in één rondreis
 • Zeer luxueuze accommodatie
 • Gevarieerde, actieve uitstappen

Inbegrepen

 • Vermelde accommodaties
 • Vermelde transfers per privéwagen met airco
 • Privégids
 • Alle vermelde bezoeken op geprivatiseerde basis en entreegelden
 • Bootcruise en overnachting in Halong Bay
 • Maaltijden zoals vermeld
 • Binnenlandse vluchten

Niet inbegrepen

 • Internationale vluchten
 • Visum Cambodja
 • Verzekeringen
 • Persoonlijke uitgaven en fooien

Onze aanpak

1
Over uw droomreis per mail, telefonisch of op kantoor te Gent of Hamme.
2
Wij maken een gedetailleerde offerte op binnen het door u opgestelde budget.
3
Nadat u de offerte doorgenomen heeft, contacteren we u even voor feedback. We zorgen voor de nodige finetuning tot uw droomreis.
4
Amazing Destinations regels alles van A tot Z. Een tweetal weken voor afreis ontvangt u van ons alle reisdocumenten zodat u enkel nog uw valies hoeft te pakken.
Alternate Text
Contacteer Katrien, onze reisexperte

Uw gegevens

Uw offerteaanvraag is verstuurd. Wij antwoorden zo spoedig mogelijk.
{{extension.name}}tussen en dagen

Vluchtinfo: vluchtprijzen zijn afhankelijk van dag tot dag. We zoeken graag voor u de voordeligste tarieven. Voor een vlucht binnen Europa moet u rekenen op € 200 à € 500 per persoon. Buiten Europa rekent u best tussen € 800 en € 1200 per persoon.

Voornaam is een verplicht veld. Naam is een verplicht veld. U dient een geldig telefoonnummer op te geven. Telefoonnummer is een verplicht veld. U dient een geldig e-mailadres op te geven. E-mail is een verplicht veld.
 • Unieke combinatie twee toppers in Azië
 • Hoogtepunten van beide landen in één rondreis
 • Zeer luxueuze accommodatie
 • Gevarieerde, actieve uitstappen
 • Vermelde accommodaties
 • Vermelde transfers per privéwagen met airco
 • Privégids
 • Alle vermelde bezoeken op geprivatiseerde basis en entreegelden
 • Bootcruise en overnachting in Halong Bay
 • Maaltijden zoals vermeld
 • Binnenlandse vluchten
 • Internationale vluchten
 • Visum Cambodja
 • Verzekeringen
 • Persoonlijke uitgaven en fooien

Dagschema van deze reis

Aankomst in Hanoi

Aankomst in Hanoi

Dag 1

Na aankomst op de luchthaven wordt u persoonlijk ontvangen door uw privégids. U wordt naar het charmante en koloniale Hanoi Boutique 1 hotel gevoerd, vanwaar u deze prachtige rondreis aanvangt. Geniet van een vrije namiddag om te bekomen van uw lange vlucht of ontdek al even de gezellige straatjes van het oude Hanoi

Je verblijft op basis van ontbijt in Hanoi Boutique 1

Hoogtepunt van vandaag: Hanoi

Tweedaagse cruise in Halong Bay op een luxejonk

Tweedaagse cruise in Halong Bay op een luxejonk

Dag 2

Vandaag reist u naar het befaamde Halong Bay. U rijdt langs het rijke platteland langs de Rode rivier delta en geniet van de rijstvelden langs de weg. De rit duurt ongeveer 4u. 

U gaat aan boord van een traditionele jonk voor een onvergetelijke cruise doorheen het mysterieuze Halong Bay. U geniet van een heerlijke seafood lunch op de jonk, terwijl u ongestoord verder geniet van één van Vietnams natuurwonderen, de duizenden prachtige rotseilandjes rondom u.

In de namiddag is er keuze uit verschillende activiteiten: kajakken, snorkelen, vissen, Tai Chi- of kooklessen, ...

Hoogtepunt van vandaag: Ha Longbaai

Ontdekking van Hanoi met uw privé gids

Ontdekking van Hanoi met uw privé gids

Dag 2

In de voormiddag  bezoekt u het mausoleum van Ho Chi Minh en de One Pillar Pagoda, gevolgd door een bezoek aan de Tempel van de Literatuur, de eerste universiteit van Vietnam.
 
Na de lunch gaat u verder op stap met uw gids voor een bezoek aan de gevangenis van Hoa Lo, dat tijdens de oorlog beter bekend stond als “Hanoi Hilton”. Ga verder naar de Boeddhistische Tran Quoc Pagode en de Quan Thanh tempel. Als laatste stopt u bij het ethnologische museum waar u alles te weten komt over Vietnam’s diverse cultuur.

Het magische Halong Bay + transfer naar Hue

Het magische Halong Bay + transfer naar Hue

Dag 3

U ontbijt en bruncht aan boord terwijl u via de bizarre rotsformaties terugvaart naar de haven. Elke morgen (tussen 6 en 7 uur) kan u deelnemen aan Tai Chi lessen. Onderweg bezoekt u ook nog de spectaculaire Thein Son Canh grot.

Hierna wordt u naar de luchthaven gebracht voor uw avondvlucht naar Hue. Bij aankomst wordt u naar uw hotel gebracht voor overnachting. 

Je verblijft op basis van ontbijt in Pilgrimage Village

Op stap in Hue

Op stap in Hue

Dag 5

U start de dag met een privé boottocht op de Parfumrivier waarbij u aanlegt aan de Thien Mu Pagode. Na het bezoek gaat u verder naar het mausoleum van keizer Minh Mang en Tu Duc. Onderweg kan uw privéchauffeur stoppen bij de kleine ambachtelijke ateliers waar kegelvormige hoeden en wierstokjes worden vervaardigd.

Hoogtepunt van vandaag: Hue

Via de Hai Van Pass naar Hoi An

Via de Hai Van Pass naar Hoi An

Dag 6

Na het ontbijt, wordt u opgepikt door uw chauffeur voor uw reis via de Hai Van pass naar Hoi An.
En route stopt u nog bij het Cham Museum, waar de mooiste Cham sculpturen ter wereld staan tentoongesteld.

De kronkelende weg over de Hai Van pas is een uitdaging voor chauffeurs die reizen tussen de steden Da Nang en Hue maar wordt ook gezien als één van de mooiste routes bekend om zijn natuurschoon.

Presentator Jeremy Clarkson van Top Gear noemde de pas in een Vietnam Special "een verlaten lint van perfectie en een van de beste kustwegen in de wereld”.


 

Je verblijft op basis van ontbijt in Anantara Hoi An

Hoogtepunt van vandaag: Hoi An

Het platteland van Hoi An

Het platteland van Hoi An

Dag 7

U ontdekt het platteland van Hoi An per fiets. U fietst langsheen pittoreske dorpjes tussen de rijstvelden en bezoek samen met uw privégids het Cham Museum en het oude centrum van Hoi An, dat behoort tot het Unesco werelderfgoed. ’s Avonds geniet u van een diner in een van de talrijke restaurants langs de rivier, verlicht door duizend lampionen.

Via Danang naar Zuid Vietnam, Ho Chi Minh

Via Danang naar Zuid Vietnam, Ho Chi Minh

Dag 8

Na het ontbijt brengt uw privé gids u naar de luchthaven van Danang voor uw vlucht naar Ho Chi Minh. Daar wordt u opgewacht en naar het Sofitel Plaza Saigon gebracht. Samen met uw privégids gaat u op ontdekking in deze boeiende stad. U maakt een rondrit langsheen de oude koloniale wijk met het Hotel de Ville, het Opera huis, het prachtige centrale postgebouw, de Notre Dame kathedraal en het Reunification palace die de Amerikanen overwonnen hebben ten tijde van de Vietnamoorlog.

Je verblijft op basis van ontbijt in Sofitel Saigon Plaza

Hoogtepunt van vandaag: Ho Chi Minh City

Vanuit Ho Chi Minh naar de Mekong

Vanuit Ho Chi Minh naar de Mekong

Dag 9

Uw privégids brengt u na uw ontbijt naar Can Be, het hart van de Mekong Delta. U gaat aan boord van een sampan voor een cruise op de Mekong rivier om via de vele kanaaltjes te varen naar Vinh Long. U bezoekt een oud koloniaal huis en een popcorn rijstfabriek. De lunch geniet u in een lokaal restaurant, onderweg naar Vinh Long. U rijdt verder Can Tho, de grootste stad in de Mekong Delta. U logeert in het beste hotel van de regio, een top resort in koloniale stijl.

Je verblijft in Victoria Can Tho

Hoogtepunt van vandaag: Mekong Delta

Kennismaking met de Mekong Delta

Kennismaking met de Mekong Delta

Dag 10

Na het ontbijt, vertrekt u met uw privégids voor de verdere ontdekking van de Mekong Delta. U vaart met een sampan naar de drijvende markt van Cai Rang, u bezoekt de fruittuinen van Ba Cang en een oud typisch Vietnamees huis in Binh Thuy. U ontdekt het rurale leven en de groene vegetatie langsheen de rivier. Via Can Tho bereikt u Chau Doc, gelegen vlakbij de Cambodjaanse grens. De privéchauffeur brengt u eveneens naar Nui Sam, waar u de Chinese, Cham en Khmer tempels bezoekt. U eindigt uw excursie in Chau Doc, waar u incheckt in uw luxe hotel.

Je verblijft in Victoria Chau Doc

Per speedboot naar Phom Penh, Cambodja

Per speedboot naar Phom Penh, Cambodja

Dag 11

Uw privéchauffeur brengt u naar de haven voor uw transfer per speedboot naar Phnom Penh. Verder kunt u genieten van vrije tijd in uw prachtig luxe hotel.

Je verblijft op basis van ontbijt in Raffles Hotel Le Royal

Verkenning van Phnom Penh

Verkenning van Phnom Penh

Dag 12

Phnom Penh is de hoofdstad van Cambodja sinds 1866 en hoewel het veel leed en  grote schade heeft gekend tijdens het Rode Khmer -tijdperk, heeft de stad nog steeds een rustieke charme. Begeleid door een Engels sprekende gids, maakt u een rondleiding in de stad om haar oude en recente verleden te ontdekken.

Hoogtepunt van vandaag: Phnom Penh

Phnom Penh - Siem Reap

Phnom Penh - Siem Reap

Dag 13

U neemt de vlucht van Phnom Penh naar Siem Reap waar u opgewacht wordt door uw privégids. Aansluitend bezoekt u de oude hoofdstad Angkor Thom met de Bayon Tempel.

Je verblijft op basis van ontbijt in Shinta Mani

Hoogtepunt van vandaag: Siem Reap

Het indrukwekkende Angkor Wat

Het indrukwekkende Angkor Wat

Dag 14

U bezoekt het Nationaal Museum en gaat samen met uw privégids per fiets naar de tempel van Preah Khan. In de namiddag bezoekt u Angkor Wat, het meest beroemde tempelcomplex van Zuid-Oost Azië. Daarna eindigt uw begeleide rondreis in Vietnam en Cambodja.

Retourvlucht

Retourvlucht

Dag 15

Vandaag hebt u tijd om op eigen houtje de kleurrijke markten in de oude stad verder te verkennen en de vele kunstwinkeltjes met houtsnijwerk, lakwerk en schilderijen op zijde.
 
In de namiddag kan u nog wat relaxen in het hotel en ‘s avonds wordt u naar de luchthaven gebracht voor uw retourvlucht naar huis.

 • Unieke combinatie twee toppers in Azië
 • Hoogtepunten van beide landen in één rondreis
 • Zeer luxueuze accommodatie
 • Gevarieerde, actieve uitstappen
 • Vermelde accommodaties
 • Vermelde transfers per privéwagen met airco
 • Privégids
 • Alle vermelde bezoeken op geprivatiseerde basis en entreegelden
 • Bootcruise en overnachting in Halong Bay
 • Maaltijden zoals vermeld
 • Binnenlandse vluchten
 • Internationale vluchten
 • Visum Cambodja
 • Verzekeringen
 • Persoonlijke uitgaven en fooien