Concorde Hotel

Er is 1 reis beschikbaar waarbij u dit hotel kan boeken.

Het Concorde Hotel is een internationaal viersterrenhotel in Kuala Lumpur. Op een uur rijden van Kuala Lumpur International Airport ligt het Concorde Hotel in de Gouden Driehoek van de stad, te midden van de drukke zakenwijk en de belangrijkste bezienswaardigheden. Met 581 elegant ingerichte kamers met moderne voorzieningen wordt aan de behoeften van de veeleisende gasten voldaan.

Voor een diner in Kuala Lumpur hebben gasten een ruime keuze aan smakelijke gerechten in verschillende restaurants, van Continentaal tot Kantonese Keukens of ervaar een selectie van westerse en fusion à la carte gerechten, hapjes en een breed scala aan heerlijke wijnen in een gezellige en rustieke sfeer in de cocktailbar. Of geniet gewoon in het Hard Rock Café. De combinatie van comfort, gemak en vriendelijke service maken van het Concorde Hotel Kuala Lumpur een onvergetelijk verblijf.

  • Het Concorde Hotel is een internationaal viersterrenhotel in Kuala Lumpur.
  • Het Concorde Hotel ligt in de Gouden Driehoek van de stad, te midden van de drukke zakenwijk en de belangrijkste bezienswaardigheden.
  • De ideale uitvalsbasis om het boeiende Kuala Lumpur met zijn eindeloze aantrekkingskracht te ontdekken.
  • Met 581 elegant ingerichte kamers met moderne voorzieningen wordt aan de behoeften van de veeleisende gasten voldaan.
  • Voor een diner in Kuala Lumpur hebben gasten een ruime keuze aan smakelijke gerechten in verschillende restaurants.
  • De combinatie van comfort, gemak en vriendelijke service maken van het Concorde Hotel Kuala Lumpur een onvergetelijk verblijf.