Nong Kiau Riverside

Er zijn 0 reizen beschikbaar waarbij u dit hotel kan boeken.

Het kleine Nong Kiau Riverside Lodge ligt in een klein, rustiek, gelijknamig stadje en is gezegend met waarschijnlijk de meest aantrekkelijke natuurlijke omgeving in Noord-Laos. Verticale kalkstenen bergen waar een rivier doorloopt, laten u naar adem happen. Nong Kiau Riverside strekt zich uit over 300 meter langs de rivier, door bos en bergen. Er zijn nauwelijks andere geluiden dan het gezang van honderden vogels en krekels.

De 15 bungalows beschikken over een ruime 40 vierkante meter privékamer met groot balkon en een grote badkamer. De balkons hebben een prachtig uitzicht op de rivier en de bergen. Door de beperkte elektriciteitsvoorziening is er geen airconditioning, maar omdat het bijna nooit warm is in de nacht, is er meer kans dat u de zeer warme douches en beddenwarmers zal waarderen in het koude seizoen. Alle kamers hebben een koelkast, kluisje, waterkoker, gratis thee en koffie en beddengoed.

In deze lodge zult u genieten van een goede nachtrust en goed eten in een mooie ontspannen omgeving, zo dicht mogelijk bij de natuur. Geniet van de grootsheid van de majestueuze bergen om u heen, het geluid van de krekels, het schemerige maanlicht en de sterren. Nong Kiau Riverside Lodge is geen luxehotel, maar een lodge voor natuurliefhebbers. Omdat de lodge in een afgelegen gebied ligt, is er een risico op stroomonderbreking en technische storingen, die niet altijd onmiddellijk worden opgelost. Dit is een nadeel aan een verblijf op het authentieke platteland dat reizigers zeker moeten beseffen. Wij zien het alvast als een onderdeel van de fantastische culturele ervaring.

  • Het kleine Nong Kiau Riverside Lodge ligt in een klein, rustiek, gelijknamig stadje.
  • De lodge is gezegend met waarschijnlijk de meest aantrekkelijke natuurlijke omgeving in Noord-Laos.
  • Verticale kalkstenen bergen waar een rivier doorloopt, laten u naar adem happen.
  • Nong Kiau Riverside strekt zich uit over 300 meter langs de rivier, door bos en bergen. Er zijn nauwelijks andere geluiden dan het gezang van honderden vogels en krekels.
  • De 15 bungalows beschikken over een ruime 40 vierkante meter privékamer met groot balkon en een grote badkamer.
  • De balkons hebben een prachtig uitzicht op de rivier en de bergen.
  • Door de beperkte elektriciteitsvoorziening is er geen airconditioning, maar omdat het bijna nooit warm is in de nacht, is er meer kans dat u de zeer warme douches en beddenwarmers zal waarderen.
  • In deze lodge zult u genieten van een goede nachtrust en goed eten in een mooie ontspannen omgeving, zo dicht mogelijk bij de natuur.
  • Nong Kiau Riverside Lodge is geen luxehotel, maar een lodge voor natuurliefhebbers.
  • Geniet van de grootsheid van de majestueuze bergen om u heen, het geluid van de krekels, het schemerige maanlicht en de sterren.