Green Park

Er zijn 0 reizen beschikbaar waarbij u dit hotel kan boeken.

Lao Green Park Boutique Hotel Vientiane is kennismaken met een Laotiaanse sfeer met de beste hedendaagse architectuur van Laos. De elegantie van het interieur, zowel historisch als hedendaags, en de glorieuze omgeving worden gecombineerd om de meest unieke verzameling van stijl, luxe en ontspanning in een hotel in Vientiane, de hoofdstad van Laos, te creëren.

Het Green Park Boutique hotel biedt een klassiek gevoel om een ​​stap terug te zetten in de tijd naar een tijdperk van elegante traditie waar luxe in overvloed tentoongesteld wordt in de vorm van originele antieke meubelen, rijke kunstcollecties en exclusieve landelijke schoonheid. Op wandelafstand van de belangrijkste toeristische bezienswaardigheden en voorzieningen, heeft het een onmiskenbaar goede locatie in een van de meest gewilde gebieden van Vientiane.

Het boetiekhotel biedt alle privacy die u verwacht, terwijl alle faciliteiten van een fantastisch luxehotel binnen handbereik zijn. De klassieke kamers met privéterras kijken uit over het zwembad en de weelderige tuinen. Twee restaurants met bar bieden u een optimale gastronomie. Het à la carte menu biedt een selectie van de beste Laotioaanse hedendaagse en Internationale keuken. Dineren in de stijlvolle en ontspannen sfeer van deze restaurants is het beste in smaak en warme gastvrijheid van Laos beleven.

  • Lao Green Park Boutique Hotel Vientiane is kennismaken met een Laotiaanse sfeer met de beste hedendaagse architectuur van Laos.
  • De elegantie van het interieur, zowel historisch als hedendaags, en de glorieuze omgeving worden prachtig gecombineerd.
  • Het hotel slaagt erin om de meest unieke verzameling van stijl, luxe en ontspanning in een hotel in Vientiane, de hoofdstad van Laos, te creëren.
  • De kamers bieden originele antieke meubelen, rijke kunstcollecties en exclusieve landelijke schoonheid.
  • Het Green Park Boutique hotel biedt een klassiek gevoel om een ​​stap terug te zetten in de tijd naar een tijdperk van elegante traditie waar luxe in overvloed tentoongesteld wordt.
  • De klassieke kamers met privéterras kijken uit over het zwembad en de weelderige tuinen.
  • Op wandelafstand van de belangrijkste toeristische bezienswaardigheden en voorzieningen, heeft het een onmiskenbaar goede locatie in een van de meest gewilde gebieden van Vientiane.
  • Het à la carte menu biedt een selectie van de beste Laotioaanse hedendaagse en Internationale keuken.