Oberoi New Delhi

Er zijn 0 reizen beschikbaar waarbij u dit hotel kan boeken.

De Oberoi, New Delhi weerspiegelt de geest van de hoofdstad in een harmonieuze mix van traditie en moderne verfijndheid. Erkend als een pionier en icoon onder de luxehotels in India, was de Oberoi  New Delhi het eerste hotel met een 24-uurs persoonlijke butlerservice. De combinatie van het prachtige interieur, een onberispelijke service en heerlijke gerechten maken het, het meest sierlijke en elegante centrum van hotels in Delhi. De Oberoi New Delhi is ideaal gelegen in het centrum van de stad in de buurt van overheidsgebouwen, winkelcentra, financiële en zakelijke districten. Het hotel ligt op 45 minuten rijden van de luchthaven en een paar minuten afstand van het internationale beursterrein van Pragati Maidan en vele ambassades.

De Oberoi New Delhi biedt een spannende reeks van eetgelegenheden waaronder Taipan, een Oosters restaurant op een dak, 360, een bekroond all day dining restaurant met een beste-ter-wereld-cuisine en Travertino, een Italiaans gastronomisch restaurant. Het hotel is ook de thuisbasis van India's eerste en Delhi’s populairste state of the art gastronomische winkel. Het 24-uurs Business Center van het hotel beschikt over eigen vergaderruimtes met een focus op comfort en gemak. Ongeëvenaard in zorgvuldige afspraken, verfijnde details in het design en een onberispelijke service, biedt het, het beste van de moderne technologie. Uitgebreide conferentie- en feestzalen bieden een ideale locatie voor grotere evenementen en vergaderingen. De Oberoi Spa, beschouwd als een van de beste luxe spa's in New Delhi, biedt een oase van rust in het hart van de stad. Hoogopgeleide therapeuten bieden een verscheidenheid aan behandelingen en therapieën, variërend van de beste in het oude Ayurveda tot Aromatherapie. Het hotel biedt ook binnen- en buiten- verwarmde zwembaden en een state of the art fitnesscentrum. De kamers bieden een panoramisch uitzicht op de Golf Course Delhi aan de ene kant en op Humayun's Graf, een Werelderfgoed Site, op de andere. Het bekroonde hotel is ideaal voor zakenreizen of een ontspannen vakantie om de culturele wonderen van Delhi te verkennen.

De Oberoi New Delhi heeft de National Tourism Award ontvangen voor het beste vijfsterren deluxe hotel in het land door het Ministerie van Toerisme, de regering van India, in 2013.

 • De Oberoi, New Delhi weerspiegelt de geest van de hoofdstad in een harmonieuze mix van traditie en moderne verfijndheid.
 • Erkend als een pionier en icoon onder de luxehotels in India, was de Oberoi New Delhi het eerste hotel met een 24-uurs persoonlijke butlerservice.
 • De combinatie van het prachtige interieur, een onberispelijke service en heerlijke gerechten maken het, het meest sierlijke en elegante centrum van hotels in Delhi.
 • Geniet van uw aperitief in de elegant ingerichte bar.
 • De Oberoi New Delhi is ideaal gelegen in het centrum van de stad in de buurt van overheidsgebouwen, winkelcentra, financiële en zakelijke districten.
 • Hoogopgeleide therapeuten bieden een verscheidenheid aan behandelingen en therapieën, variërend van de beste in het oude Ayurveda tot Aromatherapie.
 • Het hotel biedt ook binnen- en buiten- verwarmde zwembaden.
 • Geniet van het een state of the art fitnesscentrum.
 • De Oberoi New Delhi biedt een spannende reeks van eetgelegenheden waaronder Taipan, een Oosters restaurant, 360, met een beste-ter-wereld-cuisine en Travertino, een Italiaans gastronomisch restaurant.
 • Ongeëvenaard in zorgvuldige afspraken, verfijnde details in het design en een onberispelijke service, biedt het, het beste van de moderne technologie.