Khimsar Fort

Er is 1 reis beschikbaar waarbij u dit hotel kan boeken.

Gelegen op de rand van de Grote Thar woestijn in het hart van het platteland van India, ligt het unieke 16de-eeuwse Khimsar Fort dat de ene opwindende ervaring na de andere biedt. Honderden jaren geschiedenis ontvouwen zich wanneer uw blik op de moegestreden muren valt en u langs de wallen wandelt. Wanneer u geniet van koffie op het terras, ontdekt u de schoonheid van omringd te zijn door hectares aan weelderige groene tuinen. Een zeer zeldzame eigenschap van een woestijn, eender waar ter wereld! Pauwen, papegaaien, duiven en maarliefst 46 soorten vogels begroeten u en dragen bij tot de charme en pracht van dit oude fort.

Vandaag is het Khimsar Fort bekroond met de ‘National Grand Heritage Award for Excellence'. Dit is de hoogste erkenning voor erfgoed door het Ministerie van Toerisme, regering van India. U bent niet voorbereid op de schoonheid, de grootsheid, de lay-out of de pracht van dit kasteel, zelfs wanneer u dichterbij komt door de duinen en smalle plattelandswegen. Het maakt een plotselinge indruk, die u zeker moet ervaren.

  • Gelegen op de rand van de Grote Thar woestijn in het hart van het platteland van India.
  • Het unieke 16de-eeuwse Khimsar Fort biedt de ene opwindende ervaring na de andere.
  • Honderden jaren geschiedenis ontvouwen zich wanneer uw blik op de moegestreden muren valt en u langs de wallen wandelt.
  • U bent niet voorbereid op de schoonheid, de grootsheid, de lay-out of de pracht van dit kasteel.
  • Vandaag is het Khimsar Fort bekroond met de ‘National Grand Heritage Award for Excellence'.