Silver Shadow

Er zijn 0 reizen beschikbaar waarbij u dit hotel kan boeken.

De cruises van Silversea staan bekend om de ongekende luxe. In 2001 is de vloot van deze rederij uitgebreid met de Silver Shadow. Een fantastisch schip dat net als alle andere zes sterren cruises van Silversea bijzondere faciliteiten heeft.

Met ruimte voor slechts 400 passagiers is de Silver Shadow klein genoeg om een comfortabele en intieme sfeer te creëren. Ook kan dit schip de ondiepere wateren bevaren. De 5-sterren service van deze rederij staat hoog aangeschreven.

De suites zijn klassevol en warm ingericht en bieden een salon met tv, dvd en een minibar die dagelijks naar uw wens wordt aangevuld met champagne, wijnen en overige (non) alcoholische dranken.

In het restaurant geldt een “open seating” : u dineert wanneer u het wenst en met wie.  De chefs bereiden exquise gerechten in samenwerking met Relais & Châteaux. De restaurants zijn voorzien van de fijnste details. Zilverwerk van Christofle, accessoires van Bulgarie, champagne van Moët & Chandon en de beste kaviaar. Er is 24 uur per dag roomservice aan boord. Er zijn ook nog twee specialiteitenrestaurants en een grill, maar daar betaalt u een toeslag.

’s Avonds wordt u entertainment gegarandeerd in de Show Lounge. Tijdens zeedagen worden lezingen en activiteiten georganiseerd door experts op velerlei gebied. Hiervoor worden er regelmatig internationale gastsprekers uitgenodigd.

Natuurlijk is er aan boord een zwembad met zonnedek, ligbedden met handdoeken, jacuzzi’s, een Spa, een sauna met massage-afdeling, een fitness ruimte, een salon voor schoonheidsbehandelingen, een kapsalon. Daarnaast treft u er ook nog diverse bars en lounges, een bibliotheek, een internetcafé, een kaartkamer, winkels en een casino.

Aan boord van de nostalgische Silver Shadow cruist u “all-inclusive” in een uiterst luxe ambiance, dus zowel alcoholische dranken, cocktails, fooien: Alles is inbegrepen; havengelden, fooien voor het personeel, non alcoholische en alcoholische dranken, enz.

Het interieur en de inrichting zijn een lust voor het oog. De Silver Shadow is elegant ingericht met een vrij klassiek en nostalgisch design en prachtige kunst aan boord. Zowel aan de voorkant als aan de achterkant van het schip is er een panaroma lounge.

 

De Vista Suite

Ruime suite (27 m2) met groot raam, zitgedeelte, inloopkast, ruime badkamer met bad en aparte douche, toilet en dubbele wastafel. 2 benedenbedden die samen te voegen zijn tot een 2-persoons bed. Uw suite is voorzien van een haardroger, kluisje, wekkerradio met iPod docking station, CD speler en flatscreen televisie met DVD speler. U heeft de beschikking over butlerservice. De minibar wordt gevuld met dranken naar uw voorkeur (inbegrepen in de reissom). Houdt u er rekening mee dat faciliteiten per hut kunnen verschillen.

De Veranda suite

Ruime suite (32 m2 incl. balkon) met privé balkon, zitgedeelte, inloopkast, ruime badkamer met bad, aparte douche, toilet en dubbele wastafel. 2 benedenbedden die samen te voegen zijn tot een 2-persoons bed. Uw suite is voorzien van een haardroger, kluisje, wekkerradio met iPod docking station, CD speler en flatscreen televisie met DVD speler. U heeft de beschikking over butlerservice. De minibar wordt gevuld met dranken naar uw voorkeur (inbegrepen in de reissom). Houdt u er rekening mee dat faciliteiten per hut kunnen verschillen.

  • Speciaal ontworpen voor het luxe cruise segment.
  • Door haar korte afmetingen kan zij kleine havens aandoen.
  • Zij biedt wel hetzelfde comfort als haar grotere tegenhangers.
  • De suites zijn klassevol en warm ingericht.
  • In het restaurant geldt een ‘open seating’: u dineert wanneer u het wenst en met wie.
  • Natuurlijk zijn er aan boord een zwembad, jacuzzi’s en een Spa met fitnessruimte en schoonheidsbehandelingen.
  • Aan boord van de nostalgische Silver Shadow cruiset u all-inclusive, in een uiterst luxueuze ambiance.
  • Tijdens zeedagen worden lezingen en activiteiten georganiseerd door experts op velerlei gebied.
  • U kunt heerlijk relaxen in de Panorama lounge en ’s avonds wordt uw entertainment gegarandeerd in de Show Lounge.
  • De SIlver Sea cruises beloven een persoonlijke en luxueuze ervaring die nergens geëvenaard wordt.