Linden Centre

Er zijn 0 reizen beschikbaar waarbij u dit hotel kan boeken.

Het bekroonde boetiekhotel Linden Centre biedt de onverschrokken reiziger een ware onderdompeling in authentieke China. U verblijft in een ruim en luxueus huis met binnenplaats in Xizhou, een ongerept dorp in het zuidwesten van China's provincie Yunnan. Veel meer dan het typische China hotel, is deze accommodatie een nationaal beschermd erfgoed dat gerestaureerd is in zijn oude dynastieke elegantie. In het gebied van de Himalaya, genieten de gasten van een heel jaar lang van de lente en directe toegang tot de rijke, ongestoorde culturen in een echte smeltkroes van de regio. Voel waar het echte China om draait, wat ongrijpbaar is voor de meeste bezoekers, en verlaat het hotel met verrijkende ervaringen die een leven lang meegaan.

  • Het bekroonde boetiekhotel Linden Centre biedt de onverschrokken reiziger een ware onderdompeling in authentieke China.
  • U verblijft in een ruim en luxueus huis met binnenplaats in Xizhou, een ongerept dorp in het zuidwesten van China's provincie Yunnan.
  • Veel meer dan het typische China hotel, is deze accommodatie een nationaal beschermd erfgoed dat gerestaureerd is in zijn oude dynastieke elegantie.
  • Voel waar het echte China om draait, wat ongrijpbaar is voor de meeste bezoekers, en verlaat het hotel met verrijkende ervaringen die een leven lang meegaan.