Raffles Hotel Le Royal

Er is 1 reis beschikbaar waarbij u dit hotel kan boeken.

Raffles Hotel Le Royal is een luxehotel dat geschikt is om royalty te ontvangen. Het hotel is al meer dan een eeuw het beste hotel in Phnom Penh, in een kader van geschiedenis en stijl, sfeer en esthetiek. Opgericht in 1929, verwelkomt het hotel een gevarieerd, internationaal cliënteel van wereldreizigers, zakenlieden, schrijvers, journalisten en royalty. Het feit dat door de jaren heen legendes als de voormalige Amerikaanse First Lady Jacqueline Kennedy en de Franse schrijver, staatsman en avonturier Andre Malraux hier verbleven, bewijst dat Raffles Phnom Penh de standaard zet voor geraffineerde kwaliteit en goddelijke ontspanning.

Raffles Le Royal ligt in het hart van het bedwelmende Phnom Penh, waardoor het luxe hotel een gemakkelijke toegang biedt tot de belangrijkste bezienswaardigheden. Het hotel biedt de beste Franse en Cambodjaanse lekkernijen, een van 's werelds onontdekte schatten, in restaurant Le Royal. Of u kunt de Femme Fatale proberen, een cocktail van de Elephant Bar, de hotspot van het sociale leven in de stad. De Raffles Spa biedt ontspanning in Cambodjaanse stijl: zachte, aromatische massages en therapieën om uw lichaam en ziel te kalmeren. Voor behandeling van een andere soort presenteren de juwelenboetieks in het hotel exclusieve Khmer collecties: mooie, elegante, authentieke ontwerpen van dit mystieke Koninkrijk. Voor romantiek en ontspanning, zaken en plezier, is Raffles Hotel Le Royal, Phnom Penh de place to be: een spannende, betoverende plek, geliefd voor zijn avontuurlijke geest en principe van “enkel het beste”.

 • Raffles Hotel Le Royal is een luxehotel dat geschikt is om royalty te ontvangen.
 • Het hotel is al meer dan een eeuw het beste hotel in Phnom Penh, in een kader van geschiedenis en stijl, sfeer en esthetiek.
 • Opgericht in 1929, verwelkomt het hotel een gevarieerd, internationaal cliënteel van wereldreizigers, zakenlieden, schrijvers, journalisten en royalty.
 • Raffles Phnom Penh zet de standaard voor geraffineerde kwaliteit en goddelijke ontspanning.
 • Het hotel biedt de beste Franse en Cambodjaanse lekkernijen, een van 's werelds onontdekte schatten, in restaurant Le Royal.
 • Of u kunt de Femme Fatale proberen, een cocktail van de Elephant Bar, de hotspot van het sociale leven in de stad.
 • De Raffles Spa biedt ontspanning in Cambodjaanse stijl: zachte, aromatische massages en therapieën om uw lichaam en ziel te kalmeren.
 • Voor romantiek en ontspanning, zaken en plezier, is Raffles Hotel Le Royal, Phnom Penh de place to be.
 • Een spannende, betoverende plek, geliefd voor zijn avontuurlijke geest en principe van “enkel het beste”.
 • Raffles Le Royal ligt in het hart van het bedwelmende Phnom Penh, waardoor het luxe hotel een gemakkelijke toegang biedt tot de belangrijkste bezienswaardigheden.
 • Ideaal voor uw feest, evenement of congres.
 • Het hotel ontving door de jaren heen legendes als de voormalige Amerikaanse First Lady Jacqueline Kennedy en de Franse schrijver, staatsman en avonturier Andre Malraux.