Battambang Resort

Er is 1 reis beschikbaar waarbij u dit hotel kan boeken.
Het nieuwe Battambang Resort ligt prachtig, iets buiten het stadje in de rijstvelden, en is met zijn uitstekende service en accommodatie een ideale basis om deze boeiende omgeving te ontdekken.
 
De 10 kamers liggen in bungalowtjes bij een meertje en beschikken over een familie kamer van 62m². De familie kamer beschikt over 2 badkamers en 3 bedden. Ze hebben een groot overdekt  terras en een eigen tuin. Alle kamers beschikken over airconditioning, ventilator, telefoon, kluisje, koelkast en warm water. WiFi is overal aanwezig.
 
De verschillende faciliteiten bieden u een fraai zoutwater zwembad met jacuzzi en ligstoelen, gelegen in een tropische tuin.  In het meertje kunt u gratis rond peddelen of gebruik maken van de gratis fietsen voor een ritje in de omgeving. Het restaurant serveert heerlijke lokale en Europese gerechten. Veel van de ingrediënten komen uit de eigen tuin. Vanaf het terras boven het restaurant kunt u genieten van een drankje en de rust met uitzicht op de prachtige omgeving. Het resort is gelegen op 10 minuutjes rijden van Battambang.
  • Battambang Resort
  • Battambang Resort
  • Battambang Resort
  • Battambang Resort