Radisson Blu Waterfront

Er zijn 0 reizen beschikbaar waarbij u dit hotel kan boeken.

Radisson Blu Waterfront is het enige hotel in Kaapstad aan de rand van de Atlantische Oceaan. Dit comfortabele hotel biedt dynamische accommodatie en kijkt uit op de natuurlijke wonderen van de stad zoals de Tafelberg, Robbeneiland en het Victoria & Alfred Waterfront. U kunt kiezen uit 177 kamers en suites met uitgebreide voorzieningen, zoals gratis draadloos internet. Er liggen een aantal heerlijke restaurantjes op het domein en er is een fitnesscentrum en vergaderfaciliteiten.

Verder biedt het hotel lokale en internationale gerechten in Tobago’s Restaurant, de Tobago's Bar & Terrace met een scala aan cocktails en terras, de Amani Spa met professionele behandelingen en een fitnesscentrum. Het verwarmde zwembad, gratis draadloos internet, twee moderne, modulaire vergaderzalen met een gezamenlijke capaciteit van 200 gasten en de Habour View Room met prachtig uitzicht op de jachthaven, maken het plaatje compleet.

  • Radisson Blu Waterfront is het enige hotel in Kaapstad aan de rand van de Atlantische Oceaan.
  • Dit comfortabele hotel biedt dynamische accommodatie en kijkt uit op de natuurlijke wonderen van de stad zoals de Tafelberg, Robbeneiland en het Victoria & Alfred Waterfront.
  • U kunt kiezen uit 177 kamers en suites met uitgebreide voorzieningen, zoals gratis draadloos internet.
  • Er liggen een aantal heerlijke restaurantjes op het domein en er is een fitnesscentrum en vergaderfaciliteiten.
  • Verder biedt het hotel lokale en internationale gerechten in Tobago’s Restaurant, de Tobago's Bar & Terrace met een scala aan cocktails en terras, de Amani Spa met professionele behandelingen en een fitnesscentrum.
  • Het verwarmde zwembad, gratis draadloos internet, twee moderne, modulaire vergaderzalen met een gezamenlijke capaciteit van 200 gasten maken het plaatje compleet.
  • Ontdek de Habour View Room met prachtig uitzicht op de jachthaven.