Honeyguide Mantobeni

Er zijn 0 reizen beschikbaar waarbij u dit hotel kan boeken.

Grenzend aan Kruger Nationaal Park en gelegen tussen het Timbavati en het Sabi Sand Reserve ligt het 23000 hectare grote Manyeleti Game Reserve. Manyeleti betekent "de plaats van de sterren" in de lokale Shangaan taal. Het Manyeleti Reserve is de thuisbasis van twee tentenkampen, Honeyguide Khoka Moya Camp en Honeyguide Mantobeni Camp. De kampen bieden een adembenemend wildlife ervaring terwijl de zintuigen verwend worden met een perfecte service en uitstekende keuken.

Ochtend en avond game drives gaan door in open 4 x 4 voertuigen die u in nauw contact brengen met de Big Five en de andere aspecten van de spectaculaire natuur, en u in staat stellen om Honeyguide Mantobeni te verlaten met een onvergetelijke safari-ervaring. Zeer ervaren gidsen nemen u te voet mee om de fauna en talloze drukke insecten en schitterende vogels aan te duiden en te bespreken. Kinderen zijn welkom op safari’s waardoor Honeyguide Mantobeni gezinnen met kinderen de zeldzame kans biedt om de Big Five te ontmoeten.

  • Grenzend aan Kruger Nationaal Park en gelegen tussen het Timbavati en het Sabi Sand Reserve ligt het 23000 hectare grote Manyeleti Game Reserve.
  • Het Manyeleti Reserve is de thuisbasis van twee tentenkampen, Honeyguide Khoka Moya Camp en Honeyguide Mantobeni Camp.
  • De kampen bieden een adembenemend wildlife ervaring terwijl de zintuigen verwend worden met een perfecte service en uitstekende keuken.
  • Ochtend en avond game drives gaan door in open 4 x 4 voertuigen die u in nauw contact brengen met de Big Five en de andere aspecten van de spectaculaire natuur.
  • U zult Honeyguide Mantobeni verlaten met een onvergetelijke safari-ervaring.
  • Kinderen zijn welkom op safari’s waardoor Honeyguide Mantobeni gezinnen met kinderen de zeldzame kans biedt om de Big Five te ontmoeten.
  • Geniet van het uitgebreid aanbod aan Afrikaanse wijnen.