Victoria Falls Hotel

Er zijn 4 reizen beschikbaar waarbij u dit hotel kan boeken.

Het Victoria Falls Hotel ligt in het Victoria Falls National Park vlakbij de Victoria watervallen in Zimbabwe. Dit koloniale hotel is gebouwd in 1904 en staat bekend als ‘The Grand Old Lady of the Falls'. Het majestueuze hotel ligt te midden van tropische tuinen en zonnige gazons, en op slechts tien minuten loopafstand van de legendarische watervallen.

Het Victoria Falls Hotel is in Edwardiaanse stijl ingericht met klassiek meubilair en nostalgische decoratie die doet terugdenken aan de koloniale periode van Zimbabwe. Al meer dan een eeuw lang ontvangt Victoria Falls Hotel gasten van over de hele wereld en het hotel is hier dan ook uiterst bedreven in.

Victoria Falls Hotel beschikt over kamers en suites die zijn onderverdeeld in: Standard Rooms, Deluxe Rooms, Standard Suites, Honeymoon Suites en de Royal Suite. De inrichting van de kamers en suites verschilt, maar is overal koloniaal Edwardiaans. De themakleuren van de verschillende decors varieert van lichtblauw tot crème en overal zorgt antiek houten meubilair voor een comfortabel verblijf. U beschikt in iedere kamer of suite over een goed uitgeruste badkamer.

Faciliteiten van Victoria Falls Hotel
Victoria Falls Hotel beschikt over drie restaurants en twee bars. Het hotel staat bekend om de goede keuken en het oog voor detail van de chefs.
•Livingstone Room is een koninklijke zaal waar u à la carte kunt dineren. De chique ambiance wordt versterkt door de formele dresscode.
•Jungle Junction is een meer informele eetgelegenheid en hier proeft u hoe verschillende Afrikaanse smaken samen komen. Afrikaanse muzikanten en dansers zorgen voor entertainment.
•Stanley's Terrace is een ideale locatie voor een lichte lunch in het zonnetje. Aan het einde van de middag geniet u hier van een high tea terwijl u uitkijkt op de Victoria watervallen.
•In het intieme Stanley's Bar kunt u genieten van een slaapmutsje of de ‘signature cocktail' van het hotel.
•De zwembadbar serveert drankjes en hapjes.

Binnen de muren van Victoria Falls Hotel bevindt zich een spa en een kapper. Hier verzorgen vaardige therapeuten allerlei massages, manicures, gezichtsbehandelingen en scrubs. In het buitenzwembad kunt u een paar baantjes trekken. Ook zijn er twee tennisbanen.

Bij Victoria Falls Hotel zijn verschillende lounges waar u kunt ontspannen. De Main Lounge is huiselijk en uitnodigend ingericht. De Bullawayo Room biedt serene ontspanning met een historisch tintje. De Palm is licht en koel met eenzelfde koloniale sfeer als in de rest van het hotel. Er is een bibliotheek waar u allerlei boeken vindt over de omgeving en de geschiedenis van Zimbabwe. In het winkeltje kunt u lokale curiosa kopen en Victoria Falls Hotel beschikt tevens over een oud kapelletje waar ceremonies worden gehouden.

  • Oorspronkelijke koloniale Edwardiaanse charme met moderne faciliteiten.
  • Het hotel ligt in een grote verzorgde tuin die een onverstoord uitzicht biedt op de Victoria Falls.