Bumi Hills Safari Lodge

Er is 1 reis beschikbaar waarbij u dit hotel kan boeken.

Bumi Hills Safari Lodge & Spa beschikt over een van Afrika's mooiste wildernislocaties met een hoge ligging op een afgelegen heuvel met uitzicht op de uitgestrektheid van Lake Kariba. Bumi is gemakkelijk bereikbaar met een klein vliegtuig en boot, zodat u snel in het paradijs belandt zonder de stress van een lange reis. U wordt verwelkomd in luxe door een team van medewerkers dat er feilloos, gepassioneerd en vastbesloten voor zorgt dat uw verblijf voor altijd in een dierbaar deel van uw geheugen gegrift is. Bumi Hills Safari Lodge & Spa heeft een Certificate of Excellence Award gewonnen van TripAdvisor.

De Bumi Hills Safari Lodge heeft een totaal van twintig kamers, allemaal met uitzicht over het meer. Tien van de kamers zijn premium kamers met balkon en prachtig uitzicht. De andere tien zijn tuinkamers met privéterrassen. Alle kamers zijn voorzien van airconditioning 's nachts en overdag op aanvraag.

Het middelpunt is de prachtige infinity pool die zich eindeloos lijkt te mengen in de horizon van het meer. Het zwembad is omgeven door intieme terrassen voor wining en dining. De lodge interieurs zijn prachtig afgewerkt in een mix van hedendaagse Westerse en Afrikaanse stijlen. Met uitzicht op Lake Kariba hebt u in de Spa de gelegenheid om uzelf te verwennen met een visuele zintuiglijke ervaring als geen ander.

Bumi Hills Safari Lodge is gelegen op een uitgebreid privé natuurgebied. Bumi Hills is de thuis van leeuwen, luipaarden, grote kuddes olifanten, buffels, en verschillende antilopen. In het meer rond de lodge zwemmen prachtige vissen met brasem en tijgervissen in overvloed. Bumi Hills is een droom honeymoon bestemming – een ongelooflijke setting terwijl u geniet van speciale momenten met uw partner, omringd door het meer en een groot aantal wilde dieren!

  • Bumi Hills Safari Lodge & Spa beschikt over een van Afrika's mooiste wildernislocaties met een hoge ligging op een afgelegen heuvel met uitzicht op de uitgestrektheid van Lake Kariba.
  • Bumi is gemakkelijk bereikbaar met een klein vliegtuig en boot, zodat u snel in het paradijs belandt zonder de stress van een lange reis.
  • U wordt verwelkomd in luxe door een team van medewerkers dat er feilloos, gepassioneerd en vastbesloten voor zorgt dat uw verblijf voor altijd in een dierbaar deel van uw geheugen gegrift is.
  • De Bumi Hills Safari Lodge heeft een totaal van twintig kamers, allemaal met uitzicht over het meer.
  • Het middelpunt is de prachtige infinity pool die zich eindeloos lijkt te mengen in de horizon van het meer.
  • Het zwembad is omgeven door intieme terrassen voor wining en dining.
  • De lodge interieurs zijn prachtig afgewerkt in een mix van hedendaagse Westerse en Afrikaanse stijlen.
  • Bumi Hills is de thuis van leeuwen, luipaarden, grote kuddes olifanten, buffels, en verschillende antilopen.
  • Bumi Hills Safari Lodge is gelegen op een uitgebreid privénatuurgebied.
  • Bumi Hills is een droom honeymoon bestemming – een ongelooflijke setting terwijl u geniet van speciale momenten met uw partner, omringd door het meer en een groot aantal wilde dieren!