Unguja Lodge

Er zijn 2 reizen beschikbaar waarbij u dit hotel kan boeken.

Unguja lodge is rustig en afgelegen. De lodge ligt ver weg van Zanzibars drukke toeristische stranden, en het hele concept is ontwikkeld om ervoor te zorgen dat het in harmonie is met de natuurlijke omgeving en de mensen die er omheen wonen. Deze filosofie geeft deze charmante lodge een onderscheidende sfeer van rust die uw verblijf echt ontspannen en verrijkend maakt.

De authentieke vormen van het gebouw en de stijlvolle afwerking worden perfect aangevuld door de weelderige tropische omgeving en de ruwe koraalkeien errond. Maar deze plek is meer dan alleen mooi, het is een lodge met persoonlijkheid; het weerspiegelt de warmte en levendigheid van Ralph en Elies, de eigenaars en gastheren. Hun aandacht voor detail en hun liefde voor 'het goede leven' geven de lodge zijn unieke sfeer.

U kunt het verbazingwekkende zeeleven ontdekken op een korte boottocht vanaf het strand. Zowel voor een serieuze duiker als voor gewoon iemand die het leuk vindt om te snorkelen, is er veel te zien. Van op het land kunt u een bloeiende lokale cultuur ontdekken. En als u liever rustig ontspant aan het zwembad, zult u versteld staan ​​van de vogels, planten en dieren die u overal ziet.

De lodge ligt op een kleine koraalklif. Neem een paar stappen van een houten trap en uw tenen zinken in het schone, zachte witte zand. Als het tij stijgt en het strand verdwijnt, wordt de lodge een geïsoleerd toevluchtsoord. Als het tij zakt en het strand weer verschijnt, is het gewassen en overspoeld door de zee. De lodge is weer verbonden met de buitenwereld en u kunt zien hoe lokale vissers hun boten uit de zee slepen, en de vrouwen en kinderen jagen op schelpdieren.

 • Unguja lodge is rustig en afgelegen. De lodge ligt ver weg van Zanzibars drukke toeristische stranden.
 • Het hele concept is ontwikkeld om ervoor te zorgen dat het in harmonie is met de natuurlijke omgeving en de mensen die er omheen wonen.
 • Deze filosofie geeft deze charmante lodge een onderscheidende sfeer van rust die uw verblijf echt ontspannen en verrijkend maakt.
 • De authentieke vormen van het gebouw en de stijlvolle afwerking worden perfect aangevuld door de weelderige tropische omgeving en de ruwe koraalkeien errond.
 • Maar deze plek is meer dan alleen mooi, het is een lodge met persoonlijkheid; het weerspiegelt de warmte en levendigheid van Ralph en Elies, de eigenaars en gastheren.
 • U kunt het verbazingwekkende zeeleven ontdekken op een korte boottocht vanaf het strand.
 • En als u liever rustig ontspant aan het zwembad, zult u versteld staan ​​van de vogels, planten en dieren die u overal ziet.
 • Van op het land kunt u een bloeiende lokale cultuur ontdekken.
 • De lodge ligt op een kleine koraalklif. Neem een paar stappen van een houten trap en uw tenen zinken in het schone, zachte witte zand.
 • De gezellige, goed ingerichte kamers beschikken over alle moderne comfort.
 • Elke gast heeft zijn eigen huisje ter beschikking om uw privacy te garanderen.
 • Vanop uw privéterras hebt u een prachtig groen uitzicht.