Grootberg Lodge

Er zijn 0 reizen beschikbaar waarbij u dit hotel kan boeken.

De Grootberg Lodge heeft een bijzonder karakter. Het is een project tot behoud van de natuur en ter stimulering van de werkgelegenheid in de omgeving. De gastvrije lodge heeft een overweldigend uitzicht. Deze lodge heeft maar 12 kamers en is de bakermat om kennis te kunnen maken met de Himba’s. Er betaan nog andere lodges, maar deze zijn kwalitatief minder goed en veel toeristischer. Grootberg Lodge biedt u niet enkel een professionele service, een prachtige omgeving, lekker eten, goed getrainde gidsen en uitzonderlijk goed lokaal management, maar laat ook de lokale bevolking meegenieten van de opbrengsten die de lodge genereert. Er worden bij Grootberg Lodge verschillende activiteiten aangeboden, gaande van ochtend- en namiddagwandelingen, panoramische trips, tot het opsporen van olifanten of neushoorns, telkens onder de begeleiding van een ervaren lokale gids.

Grootberg Lodge ligt letterlijk op de top van de prachtige Grootberg pas en u laat uw voertuig achter op een stalling onderaan de berg om vervolgens met een 4x4 tot bij de lodge te worden gebracht. Er wacht u boven een adembenemend panorama over een zeer uitgestrekte vallei, waar antilopen, olifanten, neushoorns en andere diersoorten vrij bewegen. De verschillende cottages staan allemaal opgesteld langs de bergflank en hebben datzelfde uitzicht, wat u tevens ook kan waarnemen van bij het zwembad of bij het hoofdgebouw. De cottages zijn sober ingericht maar netjes verzorgd. Dit is zowat het beste wat deze streek te bieden heeft.

  • De Grootberg Lodge heeft een bijzonder karakter...
  • Een project tot behoud van de natuur en ter stimulering van de werkgelegenheid in de omgeving.
  • Dompel uzelf onder in de lokale cultuur.
  • De verschillende cottages staan allemaal opgesteld langs de bergflank en hebben een prachtig uitzicht, wat u tevens ook kan waarnemen van bij het zwembad of bij het hoofdgebouw.
  • Deze lodge heeft maar 12 kamers en is de bakermat om kennis te kunnen maken met de Himba’s.
  • Grootberg Lodge biedt u een professionele service, een prachtige omgeving, lekker eten, goed getrainde gidsen en uitzonderlijk goed lokaal management.
  • Grootberg Lodge ligt letterlijk op de top van de prachtige Grootberg pas.
  • Er worden bij Grootberg Lodge verschillende activiteiten aangeboden, gaande van ochtend- en namiddagwandelingen, panoramische trips, tot het opsporen van olifanten of neushoorns.
  • Er wacht u boven een adembenemend panorama over een zeer uitgestrekte vallei, waar antilopen, olifanten, neushoorns en andere diersoorten vrij bewegen.
  • In harmonie met de natuur.