Dolomite Camp

Er zijn 0 reizen beschikbaar waarbij u dit hotel kan boeken.

Dolomite Camp is gelegen in het westelijke deel van Etosha Nationaal Park, vlakbij de Dolomietpunt waterput. Het is het eerste kamp dat gebouwd werd aan deze kant van Etosha, waardoor een gebied dat voorheen niet toegankelijk voor reguliere toeristen nu wel binnen hun bereik ligt. Dolomite Camp mag zich zonder enige twijfel het vlaggeschip, van alle kampen dat de nationale parkenraad rijk is, noemen. De locatie is adembenemend en het logement van uitstekende kwaliteit.

Het interieur van het kamp harmoniseert vrijwel volledig met de directe omgeving en vanop afstand is het haast onmogelijk te zien dat het hier gaat om een luxe tentenkamp.

Er zijn in totaal 20 chalets met rieten dak, gericht op het oosten (spectaculaire zonsopgang) en westen (prachtige zonsondergang), welke verscholen liggen tussen dolomieten rotspartijen. De inrichting is zeer, zeer mooi en het ontbreekt de gasten aan niets. Vanuit je bed heb je zelfs uitzicht op je terras met een ver uitgestrekt zicht over de grasvlakte en Mopane struikgewas.