Central Guesthouse

Er zijn 0 reizen beschikbaar waarbij u dit hotel kan boeken.

In het hart van Swakopmund - Namibië ligt het Central Guesthouse Swakopmund Bed and Breakfast in een rustige zijstraat, op slechts vijf minuten van het centrum van Swakopmund en een tien minuten lopen van het strand. Dit Swakopmund hotel biedt acht schone en ruime kamers met een eigen en-suite badkamer ingericht met prachtige mahoniehouten en moderne inrichting. Elke kamer is uitgerust met kwaliteitsvolle extra lange bedden, luxe beddengoed, moderne flatscreen televisies en een eigen kluisje om uw verblijf zo comfortabel en veilig mogelijk te maken. Het pension biedt ook een draadloze internetverbinding, een minibar en DSTV. De elegante en esthetisch ingerichte lounge en openhaard benadrukken het persoonlijke en luxueuze karakter van de B&B.

's Morgens worden de gasten verwend met een prachtig ontbijtbuffet en een selectie overheerlijk eten, aangevuld met zelfgebakken lekkernijen. Andere voorzieningen zijn een beveiligde parkeerplaats aan het hotel, snelle wasservice en een comfortabele rookruimte in de binnenplaats van het hotel. De Central Guesthouse Bed and Breakfast is de belichaming van uitmuntendheid in Swakopmund.

  • In het hart van Swakopmund, in een rustige zijstraat, op slechts vijf minuten van het centrum.
  • Acht schone en ruime kamers met een eigen en-suite badkamer ingericht met prachtige mahoniehouten en moderne inrichting.
  • Elke kamer is uitgerust met kwaliteitsvolle extra lange bedden, luxe beddengoed, moderne flatscreen televisies en een eigen kluisje.
  • De elegante en esthetisch ingerichte lounge en openhaard benadrukken het persoonlijke en luxueuze karakter van de B&B.
  • 's Morgens worden de gasten verwend met een prachtig ontbijtbuffet en een selectie overheerlijk eten, aangevuld met zelfgebakken lekkernijen.
  • Andere voorzieningen zijn een beveiligde parkeerplaats aan het hotel, snelle wasservice en een comfortabele rookruimte in de binnenplaats van het hotel.
  • De Central Guesthouse Bed and Breakfast is de belichaming van uitmuntendheid in Swakopmund.
  • Geniet van deze charmante B&B.