Villa Sands

Er zijn 0 reizen beschikbaar waarbij u dit hotel kan boeken.

Villa Sands is een boetiekhotel gevormd uit drie oude pakhuizen, gelegen op de unieke eilandstad van Ilha de Mozambique. Het eiland werd uitgeroepen tot een UNESCO Werelderfgoed Site in 1991 wat Villa Sands de perfecte uitvalsbasis maakt om de rijke culturele geschiedenis van het eiland te ontdekken en alle avonturen van de Indische Oceaan te ervaren.

Een van de beste delicatessen van het eiland is garnalen, voor u bereid door de chef-kok Alfredo. Het restaurant benadrukt een moderne benadering van het koken, met de beste en meest verse lokale vis. Er zijn acht chique tweepersoonskamers, prachtig ingericht met comfortabele kingsize bedden, airco, ventilator en een eigen badkamer. Hoger gelegen, vindt u de exclusieve Rooftop Suite met nog eens drie tweepersoonskamers en terrassen. Met de perfecte ligging aan zee is het logisch dat Villa Sands een boot heeft. Een idyllisch boottochtje kan de perfecte manier zijn om van uw verblijf te genieten. Als u van watersport houdt, zult u verwend worden in Villa Sands!

  • Dit boetiekhotel is gevormd uit drie oude pakhuizen, gelegen op de unieke eilandstad van Ilha de Mozambique.
  • Het eiland werd uitgeroepen tot een UNESCO Werelderfgoed Site in 1991 wat Villa Sands de perfecte uitvalsbasis maakt om de rijke culturele geschiedenis van het eiland te ontdekken.
  • Er zijn acht chique tweepersoonskamers, prachtig ingericht met comfortabele kingsize bedden, airco, ventilator en een eigen badkamer.
  • Het restaurant benadrukt een moderne benadering van het koken, met de beste en meest verse lokale vis.
  • Met de perfecte ligging aan zee is het logisch dat Villa Sands een boot heeft.
  • Een idyllisch boottochtje kan de perfecte manier zijn om van uw verblijf te genieten.
  • Als u van watersport houdt, zult u verwend worden in Villa Sands!