Kumbali Country Lodge

Er is 1 reis beschikbaar waarbij u dit hotel kan boeken.

Kumbali Country Lodge is trots op zijn faciliteiten die andere accommodatie in Lilongwe ver overtreffen. Gelegen op een prachtige locatie vertoont de lodge de natuurlijke schoonheid van Malawi. De lodge biedt luxeaccommodatie, een verfijnde keuken en zalen voor conferenties, privéfeesten en andere zakelijke of persoonlijke gebeurtenissen. Het uitstekend restaurant grenst aan de goed gevulde bar met terras en prachtige vergezichten.

Om optimaal comfort te bieden, voorziet de lodge op maat gemaakte pakketten om aan uw exacte behoeften te voldoen en alles te leveren van buffetlunches tot een heerlijk 7-gangen-diner in het gerespecteerd restaurant. Op de 650 hectare bosboerderij vindt u mooie wandelpaden, een prachtig landschap, zeldzame vogels en wilde dieren en een Cultureel Dorp met Permacultuur Centrum. Malawi staat bekend als het 'warme hart van Afrika' en biedt een breed scala aan activiteiten en bezoeken: Kumbali Country Lodge vormt uw perfecte uitvalsbasis.

  • De lodge is trots op zijn faciliteiten die andere accommodatie in Lilongwe ver overtreffen.
  • Gelegen op een prachtige locatie vertoont de lodge de natuurlijke schoonheid van Malawi.
  • De lodge biedt luxeaccommodatie, een verfijnde keuken en zalen voor conferenties, privéfeesten en andere zakelijke of persoonlijke gebeurtenissen.
  • Het uitstekend restaurant grenst aan de goed gevulde bar met terras en prachtige vergezichten.
  • Op de 650 hectare bosboerderij vindt u mooie wandelpaden, een prachtig landschap, zeldzame vogels en wilde dieren en een Cultureel Dorp met Permacultuur Centrum.
  • Malawi staat bekend als het 'warme hart van Afrika' en biedt een breed scala aan activiteiten en bezoeken: Kumbali Country Lodge vormt uw perfecte uitvalsbasis.