Alternate Text
Kristien, onze Madagaskar-expert, helpt je graag verder.

Andasibe

Andasibe beslaat een oppervlakte van bergachtig regenwoud op een hoogte tussen 930 meter en 1040 meter.

Bekijk hoogtepunt

Anjajavy

Idyllisch afgelegen op de noordwestkust van Madagaskar, wordt Anjajavy enkel bereikt door de lucht.

Bekijk hoogtepunt

Antananarivo

Antananarivo is een bruisende plek met activiteiten op elke hoek. Hier overspoelen mensen de straten, wandelen ze op de middelste rijstroken tussen het verkeer, kloppen ze op taxiramen en verkopen ze alles wat u maar kunt bedenken.

Bekijk hoogtepunt

Antsirabe

Antsirabe is een klein spa-dorp ongeveer halverwege tussen Antananarivo en Ranomafana. Tekenen van zijn koloniale verleden zijn nog steeds te zien in de brede lanen van de stad.

Bekijk hoogtepunt

Isalo Nationaal Park

Isalo Nationaal Park heeft enkele van de meest adembenemende landschappen van Madagaskar, en is een heilige plaats voor de Bara stam, wiens begraafplaatsen gekenmerkt worden door terpen van kleine stenen, geplaatst in spleten in de rotswand.

Bekijk hoogtepunt

Morondava

Morondava is een relaxte badplaats met zanderige straten en zachtjes rottende klaplatten huizen. Veel mensen komen hier om de prachtige Avenue du Baobab te zien.

Bekijk hoogtepunt

Nosy Be

Ondanks het feit dat het de nummer een strandbestemming van Madagaskar is, blijven Nosy Be en de omliggende eilanden een paradijs.

Bekijk hoogtepunt

Ranomafana Nationaal Park

Trekken door de 40.000 hectare van mistig en magisch nevelwoud van Ranomafana Nationaal Park, is een rustgevende ervaring.

Bekijk hoogtepunt

Sainte Marie

Sainte Marie is een slaperig eiland voor de oostkust van Madagaskar, omringd door verlaten stranden met zacht zand en palmbomen, traditionele vissersdorpjes en slechts een handvol kleine lodges.

Bekijk hoogtepunt