Mena House

Er zijn 0 reizen beschikbaar waarbij u dit hotel kan boeken.

Het Mena House is een van de meest unieke hotels in Caïro, met zijn eigen rijke en kleurrijke geschiedenis. Omringd door 40 hectare groene tuinen, ligt dit paleisachtige hotel in de schaduw van de Grote Piramide van Gizeh in Cairo. De koninklijke geschiedenis van het hotel wordt weerspiegeld in luxe-interieurs die versierd zijn met handgemaakte meubels, originele kunstwerken en prachtig antiek dat zelden te vinden is in luxehotels. Mena House heeft gastheer gespeeld voor koningen en keizers, staatshoofden en beroemdheden. Het Mena House ligt op 700 meter van deze wonderen van de antieke wereld en biedt een ongeëvenaard uitzicht over de piramides. U kunt genieten van de pracht van de piramiden vanuit uw kamer bij zonsopgang en zonsondergang. Na het diner in een van de vele restaurants, kunt u terugkeren om ze verlicht te zien worden voor uw privékijkplezier. Als ideale locatie voor vergaderingen in Caïro, bieden de banketten en conferentiecentrum van het hotel zalen voor bruiloften, recepties en vergaderingen variërend van 50 tot 1000 gasten. Recreatiemogelijkheden van het hotel omvatten een verwarmd zwembad en een volledig uitgerust spa- en fitnesscentrum.  Beschouwd als een van de meest luxueuze hotels in Caïro, combineert het hotel de magische charme van vervlogen tijden met ongeëvenaarde service, geschikt voor royalty. Uw verblijf in het hotel belooft een ontdekkingsreis te zijn, terwijl u de oude schatten van Caïro ontdekt en de vele mysteries van het Egyptische verleden ontrafelt.

  • Een van de meest unieke hotels in Caïro, met zijn eigen rijke en kleurrijke geschiedenis.
  • Luxe-interieurs die versierd zijn met handgemaakte meubels, originele kunstwerken en prachtig antiek dat zelden te vinden is in luxehotels.
  • Mena House heeft gastheer gespeeld voor koningen en keizers, staatshoofden en beroemdheden.
  • Omringd door 40 hectare groene tuinen, ligt dit paleisachtige hotel in de schaduw van de Grote Piramide van Gizeh in Cairo.
  • Mena House biedt een ongeëvenaard uitzicht over de piramides.
  • U kunt genieten van de pracht van de piramiden vanuit uw kamer bij zonsopgang en zonsondergang.
  • Beschouwd als een van de meest luxueuze hotels in Caïro, combineert het hotel de magische charme van vervlogen tijden met ongeëvenaarde service.